« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
HRVATSKA DEMOKRACIJA

Hloverka prijavila Stankovića i Šprajca Etičkom povjerenstvu HTV-a

Zoran Šprajc i Aleksandar Stanković nikako da udovolje glavnoj urednici koja odobri određena gostovanja pa onda odluči da je krivo postupila

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Elvir Tabaković/Cropix)
Više o

HTV

,

Hloverka Novak Srzić

,

Aleksandar Stanković

,

Nedjeljom u 2

,

Dnevnik HTV

,

etičko povjerenstvo

Hloverka Novak Srzić danas je, kako javljaju mediji, Etičkom povjerenstvu HTV-a prijavila novinare i urednike Zorana Šprajca i Aleksandra Stankovića, i to zbog izbora gostiju u Dnevniku, odnosno u emisiji Nedjeljom u 2.

Naime, u Šprajcovom je središnjem Dnevniku prošli tjedan gostovao prvi čovjek SDP-a Zoran Milanović, a Stanković je ugostio Tomislava Klauškog, kolumnista portala Index.hr.

Iako je glavna urednica Informativnog programa nacionalne televizije poznata po, u najmanju ruku čudnim i bezrazložnim odlukama, smjenama i zabranama, najnoviji potez opet iznenađuje jer je sama dopustila spomenuta gostovanja.

Ipak, Šprajcu je još prošli tjedan spočitnula da ''nije primjereno'' da šef oporbe u središnjem Dnevniku dobije čak deset minuta prostora, i to još s logotipom SDP-a u pozadini.

Što se tiče Tomislava Klauškog, teško da je on Hloverki omiljeni novinar, s obzirom da često bez superlativa piše o njoj samoj, kao i o HTV-u općenito. No, nakon dileme ''pustiti Stankovića da radi sovj posao ili ne'', odlučila je dopustiti gostovanje Klauškog, zbog čega nije jasna današnja prijava.  

Novak Srzić ništa od navedenog nije htjela komentirati, a kaže da će sve biti objašnjeno na sjednici Programskog vijeća.

18.01.2010. 22:44:47
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    18.01.2010. 23:56
    Ma Hlo je zakon. Ta žena(?) nikada neće shvatiti onu dobru staru 'tko pod drugim jamu kopa...'
    Anyway, preporučam mirovinu... i kombinaciju Xanax + Campari od 9h ujutro. To će riješiti sve njezine probleme. A bome i one većine HTV-ovih gledatelja :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh