Metro-portal.hr

objavljeno 21.11.2013. 17:25:00
BILO KOJI BROJ

Hladno pivo postali gangsteri u novom spotu

Singlom su ujedno i zatvorili aktualni album „Svijet glamura" i između gaža snimaju novi materijal koji su najavili pjesmom „Na ovim prostorima

Novi spot Hladnog piva
Novi spot Hladnog piva (Radislav Jovanov Gonzo)

Hladno pivo ne prestaje iznenađivati. Nakon nedavno objavljenog singla „Bilo koji broj", pokazali su da svojim pjesmama vole pomicati granice, a da negdje između ostane prepoznatljivi zvuk s kojim su i počeli prije 25 godina. Pjesmu najbolje opisuje član benda, Zoki:

„Pjesma je naše viđenje rock'n'rolla dok nije bio zagađen. Gitare, svirka, krv i znoj. Jedno od naših mnogih lica kojima pokušavamo opisati svakodnevicu običnog čovjeka i njegovih neostvarenih čežnji."

Tako je i novi spot pomalo atipičan za njih, a možda ga baš to čini njihovim. Režiju spota prepustili su Radislavu Jovanovu -  Gonzu gdje je estetika došla prije fabule, a kako to izgleda možete pogledati odmah:

„Video spot za pjesmu „Bilo koji broj" koji je u surfin stilu, bio je u startu inspiriran starim noir gangsterskim filmovima i crno-bijelom fotografijom. Prateći tekst htio sam, više poetski, opisati jednu neuspjelu pljačku banke u kojoj svi članovima bande dobiju svoj metak i zapravo cijeli spot prati njihovu zadnju, noćnu vožnju prema kraju" - zaključuje redatelj.

Singl „Bilo koji broj" ubrzo nakon puštanja u radijski etere popeo se na Službenu nacionalnu ljestvicu singlova pa se ovaj tjedan nalazi na visokom 9. mjestu.  Singlom su ujedno i zatvorili aktualni album „Svijet glamura" i između gaža snimaju novi materijal koji su najavili pjesmom „Na ovim prostorima".

Hladno pivo možete pratiti na njihovom www.hladnopivo.hr i na Facebooku.

21.11.2013. 17:25:00
http://metro-portal.hr/hladno-pivo-postali-gangsteri-u-novom-spotu/81736/