« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
TVORNICA KULTURE 12.11.

Gustafi tradicionalno za Martinje u Tvornici

Povodom Dana vina, ovog petka, 12. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture održat će se već tradicionalni koncert i dernek istarskih veseljaka Gustafa - OSVOJITE ULAZNICE

Gustafi Tvornica
Gustafi Tvornica (Tvornica - Gustafi)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Martinje

,

zagreb-info

,

Gustafi

Na oduševljenje svih obožavatelja Gustafa, dobre zabave i vrhunskih hrvatskih vina, Gustafi će ponovno nastupiti 12. studenog u Tvornici kulture. U sklopu jesenskog programa Tvornice, koncert Gustafa će već tradicionalno zagrebačku publiku podsjetiti kako najveselije proživjeti Martinje.

Povodom Dana vina, u petak, 12. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture održat će se već tradicionalni koncert i dernek istarskih veseljaka Gustafa koji će prisutne uz čašu vina, zabaviti i zvucima svojih najvećih i najpoznatijih hitova. Osim najpoznatijih pjesama posjetitelji koncerta čut će i neke hitove novijeg datuma. Prema riječima najpoznatijeg člana Gustafa Edija Maružina, na svakom koncertu okupljaju se prijatelji Gustafa iz svih krajeva Hrvatske, pa se svaki koncert pretvara u svojevrsni summit Gustafa.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

gustafi-webbb.jpg
Gustafi Tvornic

Uporno potvrđivanje statusa jednog od najveselijeg domaćeg rock benda Gustafima nije nikakav problem. Stari i novi poklonici vesele družine iz Istre na ovom će se koncertu prije svega dobro zabaviti. Karizmatičan Edi Maružin i bendovska pratnja glavni su razlog vrhunske veselice koja će se odigrati na bini Tvornice kulture. „Nema tu puno filozofije", skromno izjavljuje Maružin povodom koncerta, dodajući kako oni koji vole i slušaju Gustafe znaju kakva ih veselica očekuje u Tvornici kulture.

U Tvornici 12.11.2010. možete očekivati još jedan odličan i energičan nastup Gustafa, te zabavu u atmosferi nabijenoj najpoznatijim hitovima i pozitivnim vibracijama. Tvornica kulture stoga poziva sve željne dobre zabave i uživanja u veseloj atmosferi da se pridruže na najnovijem rock druženju na istarski način. Još jednom dopustite da vas osvoje zarazni ritmovi koji svakome izmamljuju osmjeh na licu te potiču na neumorno ispoljavanje vlastitog plesnog umjeća!

Cijena ulaznice iznosi 60 kuna u pretprodaji, odnosno 80 kuna na dan koncerta ukoliko ih kupite u Tvornici kulture, a 70 kn u pretprodaji i na dan koncerta 90 kn ako ih kupite na svim prodajnim mjestima Eventima.

08.11.2010. 11:45:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh