« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Sting danas u Zagrebu

Sting dovodi u Arenu Zagreb Kraljevski filharmonijski orkestar u sklopu turneje Symphonicity

Sting i Kraljevski filharmonijski orkestar u Areni Zagreb
Sting i Kraljevski filharmonijski orkestar u Areni Zagreb (Lupa promotion)
Više o

Arena Zagreb

,

Sting

,

koncert

,

Kraljevski filharmonijski orkestar

Sting koji  dolazi s najvećim pratećim bendom u svojoj glasovitoj karijeri, Kraljevskim filharmonijskim orkestrom, za Zagreb sprema poseban glazbeni doživljaj. Pjesme koje će izvoditi na koncertu, već sada su postale klasika u svjetskim glazbenim okvirima. Stingovu turneju Symphonicity opisuju kao fantastično glazbeno iskustvo koje krasi savršenstvo te čistoća zvuka kao i Stingove izuzetne glazbene sposobnosti.

Sam Sting kaže: 'Na ovom koncertu nemojte očekivati čistu klasiku, ovo je uspješan eksperiment u kojem sam savšeno spojio rock glazbu sa klasičnom - rezultat je dinamičan koncert u kojem će svi uživati. I oni koji vole klasiku i oni koji vole rock.'

Ekipa koja broji 114 osoba u Zagreb dolazi na dan koncerta,a u glavnom će se gradu zadržati jedan dan. Stingovo službeno vozilo za zagrebački koncert je Mercedes S klase, dok će ostalom osoblju na raspolaganju biti razne klase Mercedesa, od limuzina do kombija.

Koncert počinje u 20:30 sati a vrata za publiku otvaraju se u 18:30. Ulaznica za koncert ima još uvijek ali samo u slijedećim kategorijama:

TRIBINAdolje: 400 kn

TRIBINA gore: 350 kn

VIP parter, parter i lože su odavno rasprodane.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, a u ponedjeljak na blagajni Arene od 9 h do početka koncerta.

07.11.2010. 17:20:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh