« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Kilometarske kolone od ranog jutra

Kolona vozila pred naplatnom postajom Sveta Helena duga je oko 4km, dok je kolona vozila na ulasku na autocestu A1, pred naplatnom postajom Lučko iz smjera Buzina oko 5km

Granični prijelazi su najmanje opterećeni
Granični prijelazi su najmanje opterećeni (Screenshot HAK)
Više o

stanje na cestama

,

kolone

,

stanje u prometu

Stanje na cestama problematično je od ranog jutra, promet je pojačan na autocesti A4 Zagreb-Goričan, u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u smjeru mora te na Krčkom mostu gdje su mogući povremeni zastoji u smjeru kopna.

Kolona vozila pred naplatnom postajom Sveta Helena duga je oko 4km, dok je kolona vozila na ulasku na autocestu A1, pred naplatnom postajom Lučko iz smjera Buzina oko 5km, a iz smjera Jankomira oko 4km. Na naplatnoj postaji Lipovac na izlasku s autoceste A3 Zagreb-Lipovac kolona vozila duga je 2-3km. 

Zabrana prometa za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, bit će danas do 14 sati i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim cestovnim pravcima. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1.

Tijekom dana pojačan promet očekuje se na važnijim cestovnim pravcima, osobito na autocestama A1, A2, A3 i A4, duž Istarskog ipsilona kao i duž Jadranske magistrale.

Otvoren je novi kolnik na autocesti A3, poslije čvora Rugvice u smjeru Zagreb Istok i autoceste A4. Privremeni prolaz koji se koristio, više se ne koristi. Zabrana prometa za sva vozila i dalje ostaje u poslovnoj zoni Zagreb Istok.

26.07.2014. 10:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh