« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Grif bar otvara vrata 22. studenog u Savskoj 160

Za otvorenje zadužili smo dva odlična DJ-a koji će vam osigurati bezbrižno i ugodno upijanje atmosfere našeg Grifa

Grif bar u Vintage dvorištu
Grif bar u Vintage dvorištu (Vintage Industrial)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Grif bar

Grif bar će vas očarati svojim interijerom koji podsjeća na dnevni boravak svjetskog putnika te će vam akcijskim ponudama, ali i dodatnim programom zasigurno postati jedno od omiljenih mjesta za bijeg koje potencijalno može rezultirati dobrim provodom.

Za otvorenje zadužili smo dva odlična DJ-a koji će vam osigurati bezbrižno i ugodno upijanje atmosfere našeg Grifa.

===========
SOUL BADER
Soul Bader dio je Soul Brothersa, DJ dvojca koji mixaju funky rap na četiri gramofona, Mixtape Sessions tjedne radio emisije na Radio Studentu i Phat KSET večeri u KSET-u koja se bazira na stranim rap gostovanjima.

Odrasao je slušajući rap, a kroz semplove otkrio soul i funk glazbu koja ga je kasnije definirala kao DJ-a. Veliki je ljubitelj vinila i organskog zvuka, a setovi mu se baziraju na manje poznatim pločama koje u sebi posjeduju zarazni groove kojem će kukovi teško reći ne.

Očekujte rare groove večer: sirovi New Orleans Funk, deep Soul, Northern Soul, dancefloor Jazz i big bad latin Boogaloo - štogod bude ugodno u tom mighty fine trenutku.

====================
BRONCO BOOBALOOGA
Bronco Boobalooga, gospon DJ koji je doktorirao rockabilly, a u slobodno vrijeme predvodi jedan od najboljih bendova toga žanra u Europi - B And The Bops, urednik emisije Bamalama na Radio Studentu, vraća vas u pedesete i šezdesete, a puštat će svevremenske rhythm'n'blues, rock'n'roll, greasy soul i rockabilly hitove.

ULAZ JE FREE

Još malo o Grifu:
Uz fokus na njegovanje ispijanja piva, ali i kave kroz dnevne sate, programski ćemo vam ponuditi dodatne sadržaje (...razne edukacije, tribine, predavanja, projekcije filmova, filmski kviz, projekcije filmova, predstavljanja i preslušavanja albuma, čitanja poezije, umjetničke radionice, izložbe fotografija, razne tematske večeri, DJ sessioni, akustični koncerti...). Za svakoga ponešto.

Na kraju malo trivije za one koji žele znati više: 'Grif' je starozagrebački izraz za 'biti vješt u nečemu', ali i sinonim za točionik. Naime, riječ je o različitim značenjima germanizma 'grif'; kao prvo oznake za dršku koja asocira na onu kojom se toči piva iz drafta, zatim metafore 'imati grif' odnosno posjedovati vještinu poput umijeća kuhanja pive te 'imati u grifu' što bi značilo imati rutinu, to jest situaciju pod kontrolom. 

20.11.2018. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh