« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
14. POZITIVAC

Više od 5 sati programa, Editors i Hladno pivo s punim koncertnim setovima

Obje večeri, 30. studenog i 1. prosinca, u Velikoj dvorani Doma sportova publiku očekuje tako čak pet sati programa

5 sati programa svake večeri
5 sati programa svake večeri (LAA)
Više o

ulaznice

,

program

,

izvođači

,

14. Pozitivan koncert

Mada grupne svirke najčešće podrazumjevaju kraće nastupe Pozitivan koncert okreće u potpunosti tu praksu. Obje večeri, 30. studenog i 1. prosinca, u Velikoj dvorani Doma sportova publiku očekuje tako čak pet sati programa!

HLADNO PIVO I EDITORS PO 90 MINUTA, SVI OSTALI IZVOĐAČI S DUŽIM SETOVIMA!

Headliner prvog dana, Editors, kao i glavno ime drugog dana, Hladno pivo, na 14. Pozitivcu će svirati 90 minuta. Pivu će ovo biti posljednja stanica turneje povodom 30 godina benda u sklopu koje su u ožujku dva puta rasprodali Mali Dom sportova, a sad će u Velikoj dvorani u svom gradu zaključati izuzetno uspješnu obljetnicu.I ostali izvođači, Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu na Pozitivnom koncertu će dobiti puno vremena i odsvirati duže setove.

Editors - „You Don't Know Love"

Novi Pozitivac donosi, nakon dosta sezona, novitet u line upu. U 14. izdanju biti će više „debitanata" nego onih artista koji su se već upisali svoje nastupe. Editors, Nipplepeople, Bojana Vunturišević, M.O.R.T. i Ischariotzcky ući će na popis čak 47 izvođača koje je u 14 godina pogledalo više od 100.000 posjetitelja. Najjači i najveći Pozitivan koncert bit će ujedno i jedini ovogodišnji koncert s više izvođača koji se održao u Velikoj dvorani Doma sportova.

Hladno pivo - „Superman"

Usprkos dosad najjačem line up cijene ulaznica i dalje su najpristupačnije za ovakav dvodnevni događaj kod nas.

Dnevne ulaznice za prvi dan (petak, 30. studenog) iznose 90 kn, a na dan koncerta 100 kn. Dnevne ulaznice za drugi dan (subota, 1. prosinca) iznose 80 kn, a na dan koncerta 90 kn. U prodaji će se naći i ograničen broj dvodnevnih ulaznica po cijeni od 140 kn do 29. studenog. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

M.O.R.T. - „Nina"

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

14. POZITIVAN KONCERT

PETAK, 30.11.: EDITORS, NIPPLEPEOPLE, JONATHAN, BOJANA VUNTURIŠEVIĆ

SUBOTA, 1.12.: HLADNO PIVO, PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, M.O.R.T. I ISCHARIOTZCKY

VELIKA DVORANA - DOM SPORTOVA ZAGREB

20.11.2018. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh