« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
INMUSIC

Gorillaz Sound System na INmusicu

INmusic festival predstavlja audio-vizualni spektakl Gorillaz Sound System

Gorillazi stižu na jarunsku pozornicu
Gorillazi stižu na jarunsku pozornicu (INmusic)
Više o

INmusic festival 2012

,

Gorillaz Sound System

Nekada davno, zemljom je vladao industrijski pop i kaos. Iz kaosa su nastali Gorillaz: četiri neustrašiva junaka, složni kao jedan. Oni dolaze spasiti svijet...

Laganim korakom, noseći rekorder i slušalice na glavi, dolaze Gorillaz Sound System, najluđi svjetski audio-vizualni događaj! Gorillaz Sound System četveročlani je sastav koji izvodi svjetske uspješnice Gorillaza popraćene predimenzioniranim projekcijama koje su do sada pokupile mnogobrojne nagrade. Sastav čine DJ, perkusionist, bubnjar i vizualni direktor koji je zadužen za impresivne animacije.

Izvodeći zarazne melodije i spektakularne vizuale, Gorillaz Sound System garantiraju vrhunsku zabavu na kojoj nitko neće ostati ravnodušan!

Gorillaz Sound System pridružuju se line upu INmusica 2012 koji do sada uključuje The Cranberries, Franz Ferdinand, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks, Retro Stefson, Iness Mezel i Tamikrest. INmusic festival održat će se 28., 29. i 30. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, a festivalske ulaznice po cijeni od 290 kuna nalaze se u prodaji u Tisak media centrima u Hrvatskoj još samo do 18. travnja, nakon čega će koštati 340 kuna!

06.04.2012. 09:41:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh