« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Goran Kos ima novi singl i video spot "Izgubljeni pas"

Pjevač Goran Kos vraća se na glazbenu scenu s novim singlom „Izgubljeni pas“ za koji je snimio i video spot

Goran Kos vraća se na scenu
Goran Kos vraća se na scenu (Status produkcija)
Više o

spot

,

singl

,

Goran Kos

,

Izgubljeni pas

Novi singl i novi spot najavljuju povratak ovog mladog pustolova burne prošlosti, samozatajnog rockera koji kroz pjesmu progovara o svojim emocijama i žestoko se protivi svim predrasudama i trenutnoj situaciji, te iskreno interpretira poruku pjesme.

Poznat po pobjedi i svom buntovnom stilu u proslavljenom RTL-ovom glazbenom showu HTZ, Goran je odlučio okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri i ovaj put ostati vjeran sebi. Zaljubljen u glazbu i uz moto: „Uspjeti s glazbom ili propasti s glazbom", Goran je odlučio - uspjeti s glazbom!

- Pjesma „Izgubljeni pas" otvorila je novo poglavlje u mojoj glazbenoj karijeri, a govori o mladosti, buntovništvu i otkrivanju sebe. - rekao je Goran. 

Goran Kos do sada je izdao jedan album „Novo jutro" te je ovo njegov povratnički singl s kojim će zasigurno ponovo osvojiti srca svoje vjerne publike.

Pjesma je snimljena pod producentskom  palicom Alana Dovića. Autor glazbe i stihova je Alan Dović koji je zadužen i za produkciju video spota te redateljstvo uz etabliranog Jadranka Begića - Stripyja.

Novi singl „Izgubljeni pas"  uskoro stiže na sve radio postaje, a video spot je premijerno prikazan na CMC televiziji.

Pogledajte video spot „Izgubljeni pas" :

09.03.2014. 12:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh