« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
THINK QUARTERLY

Google pokrenuo besplatan online časopis

Čitajte "Think quarterly", novi besplatni online časopis Googlea s brojnim zanimljivim temama

Think Quarterly
Think Quarterly (Google)
Više o

Google

,

online novine

,

Think quarterly

Google je bez previše pompe pokrenuo svoj prvi pravi online časopis s ciljem da stvori "prostor za disanje u ubrzanom svijetu". Prvi broj časopisa "Think Quarterly" ima 68 stranica, a bavi se podacima i njihovom utjecaju na biznis.

Već na prvi pogled postaje jasno da je Google uložio dosta truda u stvaranje časopisa. Teme nisu površne, a dizajn je vrlo privlačan i funkcionalan što i ne čudi obzirom da ga potpisuje kreativna agencija "The Church of London".

Think Quarterly donosi niz intervjua s visokopozicioniranim ljudima u Googleu te analize poznatih novinara poput Simona Rogersa (urednika Guardianova Databloga) i Ulrike Reinhard (urednicu WE Magazina).

"U Googleu često razmišljamo na način da brzina čini razliku između pobjednika i ostalih. Što smo brži, to će ljudima naše usluge biti korisnije. No, u sve bržem svijetu potrebno nam je vrijeme za promišljanje. Think Quarterly je prostor za disanje. Mjesto na kojem možemo razmisliti o onome što se događa i zašto je važno", rekao je Matt Brittin, Googleov menadžer za područje Velike Britanije i Irske.

Link za časopis Think Quarterly

24.03.2011. 09:25:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    24.03.2011. 11:15
    google je najjači
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh