« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
GNJUSNA PRIJEVARA

Glumila da boluje od raka pa završila u zatvoru

Mlada Kanađanka obrijala je glavu i obrve kako bi se predstavila oboljelom od raka te je uspjela prikupiti tisuće dolara za liječenje, no završila je u zatvoru zbog prevare

Fotografija vijesti
Više o

Rak

,

prevara

,

Kanada

,

novac

Na svojem Facebooku stvorila je skupine podrške koje su joj darovale novac ne tražeći potvrdu uplate, izvijestili su u ponedjeljak kanadski mediji koji su dosta prostora posvetili priči 23-godišnje Ashley Kirilow, a televizije su objavile njezine fotografije.

Policija u Ontariju istraživala je slučaj više od mjesec dana te je Kirilow završila u pritvoru pod optužbom da je na prevaru dobila nešto manje od pet tisuća kanadskih dolara (3.679 eura), iako prijatelji s Facebooka procjenjuju da je prikupila 20.000 dolara.

Tvrdeći da joj je preostalo još nekoliko tjedana života, novac je prikupljala na koncertima, a neki od njih bili su organizirani za nju. Također je tvrdila da je siroče kojoj su roditelji bili ovisnici, no roditelji su joj živi i rastavljeni i oboje su zasnovali drugi brak. Val bijesnih poruka gomila se na njezinu Facebooku. (hina/metro-portal)

10.08.2010. 07:18:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh