« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
MLJAC

Genijalni napitci koji smanjuju trbuh

Vrući dani traže osvježenje, a umjesto da malo previše puta posegnete za pivcem, predlažemo vam par napitaka koji će vam odlično utažiti žeđ i pritom smanjiti trbuh

Sassy voda je genijalno osvježenje
Sassy voda je genijalno osvježenje (Arhiva)
Više o

zeleni čaj

,

vrućine

,

napitci

,

voda s okusom

,

ljetni napitci

Osvježenje u ovim vrelim danima obično tražimo u hladnjaku i rashlađenoj pivi i sličnim stvarima, no možda ne bi bilo loše par njih zamijeniti s nekim od ovih napitaka koji osim o hidrataciji i utaživanju žeđi vode računa i o vašem trbuhu.

Voda s okusom je genijalno osvježenje, no naravno da ne mislimo na neku od onih u trgovinama - napravite svoju. Naribajte malo đumbira, iscijedite limun, dodajte nasjeckane krastavce - sve je brzo gotovo, malo ostavite da se okusi pomiješaju i uživate.

Zeleni čaj tradicionalno je napitak koji pijemo zimi, no tu griješimo - ohladite ga, dodajte limuna i leda i dobit ćete osvježenje bez premca uz sve blagodati koje inače nudi - većina polifenola u zelenom čaju su katehini, odgovorni za pojačano sagorijevanje masnoća. Poželjno ga je piti prije vježbanja, pogotovo aerobnog, kako bi se pojačalo topljenje masnih naslaga.

Za kraj, čaj od metvice - on će se učinkovito boriti s masnoćama i smiriti vam probavu, a kako uz to smanjuje apetit, potiče metabolizam i prirodni je diuretik, koristi za vas su višestruke.

13.06.2015. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh