« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
COOL

GeForce gameri spremno dočekuju Battlefield V otvorenu betu

Dostupni na dan lansiranja igre ili ranije, NVIDIA Game Ready driveri omogućuju najbolje iskustvo za GeForce gamere

Još samo par dana...
Još samo par dana... (NVIDIA)
Više o

NVIDIA

,

Game Ready driver

,

GeForce RTX

,

Battlefield V

NVIDIA je objavila najnovije Game Ready drivere za Battlefield V otvorenu betu, koji će ujedno donijeti i najbolje gameplay iskustvo u naslovima F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade i Switchblade.

Uoči lansiranja pune verzije igre Battlefield V, koje je zakazano za 19. listopada, možete igrati u otvorenoj beti u kojoj vas čeka conquest mode na dvije mape (Rotterdam i Arctic Fjord), kao i Grand Operations multiplayer iskustvo na Arctic Fjord mapi, u okviru koga ćemo moći zaigrati Airborne mode prvog dana, kao i Breakthrough mode drugog.

Battlefield V otvorena beta počinje 4. rujna za igrače koji su prednaručili igru, kao i Origin Access Premier, Origin Access Basic i EA Access pretplatnike. Nakon toga, beta postaje dostupna svim ostalim igračima 6. rujna. GeForce gameri na najnovije Game Ready drivere mogu računati već od sada.

Battlefield V će biti jedna od prvih igara koja će imati poboljšanja koja donosi NVIDIA RTX Real-Time Ray Tracing tehnologija, na nedavno predstavljenim GeForce RTX karticama, koje će doneti potpuno novu razinu realizma u igru koja već izgleda fantastično.

Dostupni na dan lansiranja igre ili ranije, NVIDIA Game Ready driveri omogućuju najbolje iskustvo za GeForce gamere. NVIDIA inžinjeri rade do zadnjeg trenutka kako bi optimizirali performanse i PC igračima gameplay iskustvo doveli na najvišu moguću razinu.

Svi Game Ready driveri su i WHQL certificirani od strane Microsofta.

Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal

31.08.2018. 14:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh