« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
IFA 2018

Philips u punom sjaju - veliki izbor monitora i inovacija na IFA sajmu u Berlinu

Ultra-wide zasloni, tanak dizajn i zakrivljeni modeli samo su neke značajke najnovijih Philips monitora koji će biti predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu

Monitori bez mane
Monitori bez mane (MMD)
Više o

Philips monitori

,

IFA 2018

Na ovogodišnjem IFA sajmu koji se održava od 31. kolovoza do 5. rujna u Berlinu, Philips će svoje monitore predstaviti u dvorani 22 gdje će se svi posjetitelji sajma imati priliku upoznati s novim i uzbudljivim Philips monitorima koji uključuju SuperWide i touch screen rješenja, monitore s USB-C docking sustavom za bolju povezivost, zakrivljene i ultra tanke monitore te gejming modele za igranje na igraćim konzolama.

Nova linija Philips monitora za drugu polovicu 2018. i 2019. godinu ima za svakog korisnika po nešto. Profesionalni kao i kućni korisnici zasigurno će cijeniti Philipsove posljednj inovacije bez obzira da li im je fokus na većoj produktivnost na poslu, povećanju udobnosti za gledanje filmova ili gejming, smanjenje nereda oko monitora uzrokovanog kablovima, povećanje ergonomske udobnosti ili kako bi se nagradili visokim performansama i vrhunskom tehnologijom.

Besprijekoran dizajn

Iznimno tanak okvir monitora koji daje dojam kao da ga nema, ključna je karakteristika svih novijih Philips monitora što ih čini idealnim za postavljanje jedno uz drugo. Ovi su monitori također posebno tanki do debljine od samo 6.1 mm, dok jednako tanki zakrivljeni modeli pružaju još bolje iskustvo korištenja kako za profesionalne tako i za kućne korisnike.

Idealan partner: monitor posvećen ljubiteljima igraćih konzola

Dizajniran za ljubitelje igraćih konzola, revolucionarna Philips Momentum linija omogućuje gejmerima izvanrednu kvalitetu slike, brzo vrijeme odziva i nisko ulazno kašnjenje za glatko igranje bez zastajkivanja ili kidanja slike uz ostale dodatne značajke koje pružaju udobnost, bolju povezivost i uživanje u sadržaju.

Pogled na veću sliku: SuperWide monitor

Nova linija Philips monitora obuhvaća super-wide model s 32:9 zaslonom. Ovaj izdašni monitor pruža korisnicima efikasan multitasking jer omoguće više informacija na samo jednom zaslonu. Ovaj SuperWide monitor također značajno štedi prostor jer zamjenjuje potrebu za dodatnim postoljima i kablovima kao prilikom povezivanja dva monitora jedno uz drugi. Ovakvi iznimno veliki monitori pružaju poboljšani ergonomski doživljaj za korisnike zahvaljujući potpuno prilagodljivom postolju i uravnoteženoj udaljenosti gledanja za manji zamor vrata i ramena.

Jednostavni za upotrebu: zasloni osjetljivi na dodir

Touch screen tehnologija značajka je različitih ovogodišnjih Philips monitora. Philipsovi B2B touch monitori koriste projicirani kapacitivni (P-Cap) osjetnik dodira i podržavaju naprednu IP54 zaštitu od kontakta s vodom i prašinom. Ovi monitori također omogućuju korisnicima jednostavno postavljanje više monitora jedno uz drugog za još veću ergonomsku udobnost.

Praktična povezivost: USB-C docking

Velik broj nadolazećih poslovnih Philips monitora opremljeni su USB-C docking postajom i nude kompletnu funkcionalnost docking sustava i optimiziranu povezivost kako bi zadovoljili potrebe novih standarda prijenosnih računala i zahtjeva današnjih fleksibilnih radnih okruženja. Tanak, dvosmjeran i reverzibilan USB-C priključak omogućuje jednostavno povezivanje putem samo jednog kabela kako bi korisnici sigurno i brzo prenosili podatke, punili svoje uređaje, spojili na monitor pametne telefone ili prijenosna računala ili jednostavno i brzo spojili periferiju.

Detaljan uvid u karakteristike najnovijih Philips monitora

Philips 499P9H - svojom veličinom od impresivnih 49 inča ovaj monitor ima SuperWide zakrivljeni zaslon idealan za efikasno multitaskanje te predstavlja idealnu zamjenu za postavljanje više monitora jedno uz drugog u primjerice financijskim institucijama, odjelima prodaje ili drugim B2B sektorima. Ovaj model ima odlične ergonomske značajke koje pomažu povećanju produktivnosti korisnika i maksimalnoj udobnosti korištenja. Osim toga monitor je opremljen različitim praktičnim značajkama poput USB-C docking postaje, Windows Hello pop-up web kamere, SmartErgo postolja te Zero Power prekidača.

Philips 349P9H, 329P9H i 349P7Q - namijenjeni ponajviše poslovnim korisnicima, ovi monitori dolaze s USB-C docking postajom i visokom rezolucijom za napredno povezivanje i bolju produktivnost korisnika. Kao dodatak brzini i praktičnosti USB-C tehnologije, 349P9H model dolazi s 34 inčnim (21:9) tankim i ravnim IPS zaslonom s 5120 x 2160 rezolucijom, Windows Hello web kamerom i USB-C docking postajom i izrađen je od 85 posto reciklirane plastike. 34P7F model dolazi sa zakrivljenim 34 inčnim (21:9) zaslonom opremljen s USB-C i PD kao i s praktičnim postoljem koje se može zaokrenuti do 175 stupnjeva i nagnuti od -5 do 20 stupnjeva za postavljanje u najudobniju poziciju.

Philips 221B9T i 171B9T - oba modela namijenjena za profesionalno korištenje koriste snagu touchscreen tehnologije s projiciranim kapacitivnim (P-Cap) osjetnikom dodira i podržavaju naprednu IP54 zaštitu od kontakta s vodom i prašinom. Veličine od 21.5 inča i 17 inča, oba monitora koriste TN zaslon osjetljiv na dodir i fleksibilno postolje.

Philips 276C8, 278E9Q i 328E9F - ovi ultra tanki, modeli skoro bez okvira dolaze u besprijekornom, elegantnom dizajnu, UltraWide color tehnologijom za prikaz živopisnih i realnih slika te USB-C mogućnošću povezivanja. 276C8 model ima ravan, ekstra tanak 6.1 mm ekran, dok su 278E9Q i 328E9F zakrivljeni ekrani debljine 9.94 mm.

Philips 436M6VBPAB - prvi puta predstavljen javnosti u travnju ove godine, Philips Momentum 436M6VBPAB prvi je model Philipsove najnovije Momentum linije. Ovaj monitor specijalno je dizajniran za ljubitelje igraćih konzola, opremljen UltraClear 4K UHD rezolucijom na velikom 43 inčnom zaslonu. Quantum Dot tehnologija omogućuje bolju točnost boja, a tu su i Adaptive Sync podrška, GtG vrijeme odziva od 4 ms, nisko ulazno kašnjenje za igranje bez zastajkivanja ili kidanja slike. Monitor dolazi i s jedinstvenim Ambiglow osvjetljenjem i naprednim zvukom zahvaljujući ugrađenom DTS SoundTM sustavom. Uz to, ovaj je monitor također i prvi monitor na svijetu s VESA DisplayHDRTM 1000 standardom, što znači da dostavlja još živopisnije i realnije vizuale uz vrhunsku svjetlinu, dubinu i nijanse.

Ovo su samo neki od vrhunskih monitora koje očekuju posjetitelje na Philipsovom štandu na IFA sajmu. Philips ove godine pruža svim posjetiteljima uvid u bogati presjek različitih monitora za poslovnu ili kućnu upotrebu, različitih tehničkih karakteristika i veličina, za svaki ukus ponešto. Na štandu svi će posjetitelji moći isprobati i čak četiri najnovija monitora Momentum linije. 

31.08.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh