« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
IFA 2018

Honor Play predstavljen u Berlinu

Honor Play mladim ljudima nudi ono što bi zaista htjeli od svog pametnog telefona: neodoljiv doživljaj neprestane igre i zabave

Honor Play - pristupačan gamerski smartphone
Honor Play - pristupačan gamerski smartphone (Arhiva)
Više o

Honor

,

gaming smartphone

,

IFA 2018

,

Honor Play

Honor je u Berlinu predstavio Honor Play, prvi u seriji revolucionarnih proizvoda koji donosi izuzetno brzu igru i zabavu kakvu je globalna gaming industrija čekala. Honor Play je zvijer po performansama sa svojom revolucionarnom tehnologijom grafičke obrade GPU Turbo koja zadovoljava potrebe mladih gamera za brzom obradom grafike i produženim trajanjem baterije.

Upotpunivši Honorov portfelj, Honor Play mladim ljudima nudi ono što bi zaista htjeli od svog pametnog telefona: neodoljiv doživljaj neprestane igre i zabave. Do sada je taj doživljaj bio zakinut zbog nedovoljnog prostora i kapaciteta, zagrijavanja uređaja i brze potrošnje baterije, a sve zbog popularnosti taktičkih turnirskih igara koje za AR, VR i HDR renderiranje zahtijevaju brzu grafičku obradu.

U suradnji s jednom od najpopularnijih taktičkih turnirskih igara PUBG MOBILE, Honor se potrudio ne samo riješiti probleme s performansama, već i razviti prvi gamerski telefon, Honor Play - „Game On" trenutak za industriju koji redefinira korisničko iskustvo mobilnog gaminga po povoljnoj cijeni od 2.799 kuna.

Honor Play nudi nenadmašan gaming i 24-satnu „Always On" zabavu. Ovaj novi pametni telefon gamerima i običnim korisnicima donosi dvije inovativne tehnologije, vodeće u industriji pametnih telefona. Prvi je Honorov novi GPU Turbo koji dramatično povećava učinkovitost grafičke obrade i obrade podataka, a drugi je Honorova napredna AI tehnologija koja uvodi revoluciju u funkciju kamere kod pametnih telefona.

GPU Turbo inovativna je hardverska i softverska integracija koja Honorove konkurente ostavlja u prašini.

Kao globalan strateški partner igre PUBG MOBILE, Honor Play je dramatično pojačao obradu grafike i prosječan broj slika na 39,461 na igri PUBG MOBILE.

Brzina treperenja smanjena je na 0.21%2, što je više od cijelog postotnog boda ispod Honorovih ključnih rivala, dok baterija ima 30-minutnu prednost prema ostalim flagship uređajima pri 4,5 sata provedenih u igri.

Uz pomoć umjetne inteligencije (AI), gameri na Honor Playu u potpunosti su zadubljeni u doživljaju igre. 4D gaming iskustvo uključuje 3D audio efekte i AI vibracije prilagođene najpopularnijim mobilnim igrama te odgovaraju objektima i scenarijima u igri. AI 4D Smart Shock pruža 30 različitih vibracija3, ovisno o smjeru približavanja neprijatelja ili pucnjavi. To sve nadopunjuje 3D surround zvuk Histen 3D audio tehnologije, ultra širokog 3D zvučnog polja koje daje zvuk kao u kino dvoranama.

Honor Play jedan je od najpametnijih telefona srednje klase na tržištu. S AI detekcijom pokreta i inteligentnim prepoznavanjem, fotografije s 16 MP prednjom kamerom sada je jednostavnije snimiti nego ikada dosad. Običnim će korisnicima ovaj telefon biti jednako zabavan kao i gamerima, zahvaljujući ogromnoj bateriji od 3.750 mAh koja dopušta mnogo igranja i korištenja za zabavu, odnosno više od 15 sati videa i 95 sati glazbe, čak i sa 6,3-inčnim Honor FullView FHD+ zaslonom. Cijeli niz pametnih značajki omogućuje Kirin 970 NPU čipset, koji, zajedno s EMUI 8.2 softverom, oslobađa istinsku „AI-mazing" procesorsku snagu.

Tanak i suptilan unibody metalni dizajn dolazi u više boja za sve igrače: crnoj Midnight Black, plavoj Navy Blue, ljubičastoj Ultra-Violet, a u ponudi je posebno izdanje za gamere u crvenoj i crnoj boji s uzorkom.

Dizajn zadržava kućište tipičnog uređaja s 5,5-inčnim zaslonom kako bi se osiguralo da se udobno uklapa u vašu ruku te ima 19,5:9 zaslon bez okvira.

Honor Play bit će dostupan na globalnim tržištima koja uključuju Zapadnu Europu (UK, Francusku, Njemačku, Italiju i Španjolsku), Srednju i Istočnu Europu, Bliski Istok, Rusiju, Indiju, Aziju i Pacifik. U Hrvatskoj će biti dostupan od 1. rujna 2018. po cijeni od 2.799 kuna.

„Honor Play donosi novi trenutak za globalnu gaming industriju. Honor je prvi koji je ponudio fenomenalno zabavno iskustvo mobilnog gaminga i zabave", izjavio je George Zhao, predsjednik Honora. „Ali mi ne stajemo samo na stvaranju dobrog proizvoda, već s mladim ljudima diljem svijeta stvaramo budućnost mobilnog gaminga. Honor Play je naš odgovor na njihov zahtjev za brzim performansama bez smetnji u igrama i zabavi."

Fanovi Honor Playa imat će priliku testirati svoje vještine i natjecati se s najboljim gamerima na svijetu na Gamescomu ove godine, na igrama PUBG MOBILE i Asphalt 9. Obje su igre prilagođene za Honor Play, a isto će biti i s mnogim drugima, što ćemo uskoro i objaviti.

Kako dijeli istu strast za brzinom i performansama, Honor, e-brand pametnih telefona, surađuje s Audijem kako bi proslavio dolazak Honor Playa. Kao službeni partner kupa Audi Sports R8 LMS, Honor Play s Audijem R8 kombinira elegantan dizajn i velike performanse. Audi R8 i Honor Play omogućavaju brzinu koja nadmašuje granice mašte. Poput Honor Playa, i Audi R8 LMS se bazira na brzini i performansama. Njegov snažan V10 motor, poput Honorovog GPU Turba, srce je zvijeri stvorene posebno za lude brzine i učinkovitost.

1 Full frame rate je 40. Temeljeno na testovima u Honorovom laboratoriju.

2 Temeljeno na testovima u Honorovom laboratoriju

3 Sada dostupan na PUBG MOBILE

 

Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal

31.08.2018. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh