« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
WOW!

Gaming na 5G na Reboot Infogameru

Cijelo to natjecanje tj. finale četvrte sezone A1 Adria League powered by ESL odigrava se u A1 5G Gaming Areni na Zagrebačkom velesajmu

Nevjerojatne brzine!
Nevjerojatne brzine! (Arhiva)
Više o

5G

,

Reboot InfoGamer 2019

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 od 12. do 17. studenoga u Zagrebu prvi puta u svijetu donosi finale mobilnih igara u testnoj odnosno živoj 5G mreži, najavili su u srijedu na konferenciji za medije predstavnici tvrtke A1 Hrvatska.

"Cijelo to natjecanje tj. finale četvrte sezone A1 Adria League powered by ESL odigrava se u A1 5G Gaming Areni na Zagrebačkom velesajmu, a veliko finale na 5G mreži bit će u petak 15. studenoga", kazala je na konferenciji direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatske Monika Majstorović, dodajući da se na tome očekuje više od tisuću igrača iz regije, dok njihove mečeve gledaju na stotine tisuće gledatelja na svim kanalima A1 Adria Lige.

Glavni direktor za tehniku A1 Hrvatska Tomislav Makar predstavljajući testnu 5G mrežu kazao je da ju mogu isprobati i svi posjetitelji sajma, te da sa 5G Arenom na InfoGameru tvrtka A1 pokazuje spremnost za novo tehnološko doba.

"Gaming je sve popularniji u svijetu a tehnološke novosti donose revoluciju, jer će igrači na 5G mreži još brže i lakše moći online igrati", kazao je Makar, ističući i da 5G, a s njime su se složili i drugi prisutni na toj konferenciji, donosi temeljne promjene u industriju zabave i omogućava vrhunsko gaming iskustvo dostupno posvuda.

O uspjehu sajma Reboot InfoGamera govorio je njegov organizator Damir Đurović, kazavši da je zadovoljan, te da već osam godina sajam samo raste te ove godine očekuje dostizanje 100 tisuća posjetitelja.

14.11.2019. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh