« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
NEMA PREDAJE

Gadafi: Ostajem u svome šatoru, porazit ćemo ih

Napade provodi skupina fašista koja će završiti u ropotarnici povijesti, poručio je Gadafi narodu

Gadafi
Gadafi (YouTube)
Više o

Libija

,

Moamer Gadafi

,

Libija napad

Moamer Gadafi ne namjerava napustiti svoje sjedište u Tripoliju, prenosi Hina. Libijski čelnik rekao je u televizijskom obraćanju u utorak navečer da će strane sile koje predvode napade na njegove snage biti poražene.

"Nećemo se predati ... porazit ćemo ih. Spremni smo se boriti, bez obzira na to hoće li rat trajati kratko ili dugo", rekao je Gadafi u obraćanju koje je prenosila državna televizija. "Na kraju ćemo pobijediti", rekao je Gadafi.

Stranim novinarima rečeno je da se libijski čelnik iz svog sjedišta u Tripoliju obratio svojim pristašama koji su sastavili živi štit oko njegova kompleksa u libijskom glavnom gradu.

"Ostajem ovdje, moj dom je ovdje, ostajem u svome šatoru", rekao je svojim pristašama koji su mahali zelenim zastavama.

Riječ je o prvom Gadafijevu pojavljivanju u javnosti od 15. ožujka, premda je u međuvremenu davao intervjue, a vlada je objavljivala njegove snimljene audio poruke. Libijski vođa se osvrnuo i na međunarodne zračne napade protiv njegovih snaga.

"Posvuda su prosvjedi protiv tih neopravdanih napada kojima se krši povelja UN-a. Provodi ih skupina fašista koja će završiti u ropotarnici povijesti", rekao je Gadafi.

23.03.2011. 08:05:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh