« Seks
objavljeno prije 8 godina
MMM :)

G točka - sve što trebate znati

Opsežna snimanja pokazala su da cijeli dio ženskih genitalija oko klitorisa, mokraćnog kanala i prednjeg vaginalnog zida sudjeluju u postizanju orgazma

Evo što trebate raditi ...
Evo što trebate raditi ... (Shutterstock)
Više o

orgazam

,

G točka

G točka okružena je s toliko mitova da je to postalo potpuno zbunjujuće za sve manje iskusne muškarce, no taj je mit doživio je još jedan težak udarac, ovoga puta od strane znanosti - ultazvučno snimanje u kombinaciji s još nekoliko metoda pokazalo je znastvenicima što se zapravo događa u raznim dijelovima reproduktivnog sustava žene tijekom seksualnih aktivnosti. 

>> G točka - mit ili stvarnost? >>

G točka ušla je u legendu 1950. kad ju je predstavio njemački ginekolog Ernst Grafenberg, da bi 26 godina kasnije klitoris zasjeo na mjesto najzaslužnijeg za ženski orgazam.

>> Kako naći i stimulirati G točku >>

Opsežna snimanja pokazala su da cijeli dio ženskih genitalija oko klitorisa, mokraćnog kanala i prednjeg vaginalnog zida sudjeluju u postizanju orgazma kad se stimuliraju na pravi način, što je puno kompliciranije od stimulacije jedne točke. 

Stoga, ako ste se nadali jednostavnom receptu za postizanje orgazma ... morat ćemo vas razočarati - to je i dalje zahtjevan posao.

21.05.2016. 23:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh