« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
LAKO?

Kako naći i stimulirati G-točku

Mitska G-točka ili mjesto za ultimativni ženski užitak po jednima ne postoji, po drugima se teško nalazi, a treći tvrde da je sve to jednostavno ...

Ako sve napravite kako treba ... faca ste :)
Ako sve napravite kako treba ... faca ste :) (Arhiva)
Više o

orgazam

,

ženski orgazam

,

G točka

,

stimulacija

,

pronalaženje

G-točka je jedan od najvećih mitova ženske seksualnosti, o njoj se pišu tisuće stranice za i protiv, neki misle da ne postoji, drugi su sigurni da je tu ... Postojala ona ili ne, sigurno je dobro znati kako je dobro stimulirati, pa ako radi, sreći vaše partnerice neće biti kraja.

G-točka se nalazi između pet i sedam centimetara od ulaza u vaginu, centimetar ispod površine, pa je potrebno pritiskati na to mjesto kako bi ga učinkovito stimulirali. Znači, zaboravite uobičajene poze, misionarsku i žena gore, jer tako nema stimulacije tog tajnovitog mjestašca.

Tehnika koju ovdje predstavljamo nazvana je Come Hither (odi sim u slobodnom prijevodu), tj. onaj karakteristični poziv kažiprstom nekome da priđe.

Znači, postavite partnericu na leđa sa zgrčenim nogama, tako da joj koljena dodiruju prsa, a vi pošaljite izviđača na gore opisano mjesto i počnite pozivati orgazam pokretima prsta, kažiprsta ili srednjeg - koji već može dosegnuti željeno mjesto.

Uspjeh ovog načina stimulacije treba se jasno i glasno primjetiti oduševljenim uzdasima vaše drage, a tempo prilagodite mogućnostima svog prsta i željama partnerice. Ako vam uspije, svaka čast, a što će vam sve lijepo izgovoriti i poslije napraviti partnerica, ovisit će o vještini.

Ne zaboravite, vježba je u ovim stvarima sve ...

28.01.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh