« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
REFERENDUM

Fotkajte se za kampanju Glasam protiv!

najavljujemo i marš «Glasam protiv!», koji će se održati 30. studenoga 2013. godine, a okupljanje za Marš će biti na Cvjetnom trgu od 12 do 13 sati

Glasajte protiv!
Glasajte protiv! (Arhiva)
Više o

referendum o braku

,

Glasam protiv!

Lezbijska grupa Kontra, Ženska mreža Hrvatske i Rišpet - LGBT udruga Split i organiziraju u subotu 23. studenoga od 10-14 sati na Cvjetnom trgu javnu akciju na kojoj će se građani i građanke moći priključiti fotografiranju za foto-video kampanju «Glasam protiv!». U isto vrijeme na Cvjetnom trgu ćemo dijeliti letke s pozivom građanima da glasaju «protiv» na referendumu.

Kampanja se sastoji od fotografiranja građana i građanki s natpisom «Glasam protiv!» i uzimanja kratkih izjava u kojima opisuju zašto će glasati «protiv» na referendumu.

Fotografiranja za kampanju održavaju se u 5 hrvatskih gradova - Zagrebu, Splitu, Rijeci, Poreču i Osijeku.

Također, u kampanji sudjeluju i javne osobe putem fotografija i video-poruka. U kampanji već sudjeluju brojne javne osobe poput Ide Prester, Maria Kovača, Vilija Matule, Ankice Čakardić, Anđe Marić, Jurice Pavičića, Denisa Latina, Damira Urbana i drugih.

Pozivamo sve građane i građanke da se pridruže akciji fotografiranja koja će se održati u subotu na Cvjetnom trgu. Također pozivamo javne osobe da se pridruže kampanji (za sve informacije i dogovaranje sinmanja za kampanju slobodno se obratite na broj telefona 098/238 308).

Još jednom najavljujemo i marš «Glasam protiv!», koji će se održati 30. studenoga 2013. godine. Okupljanje za Marš će biti na Cvjetnom trgu od 12 do 13 sati, nakon čega ćemo ići Varšavskom ulicom, Gundulićevom, Ilicom i Radićevom ulicom prema Trgu svetog Marka, odakle ćemo još jednom pozvati sve građane i građanke da učine ono što institucije koje su smještene na tom trgu nisu učinile: stanu u obranu ljudskih prava u Republici Hrvatskoj i glasaju PROTIV!

19.11.2013. 17:57:51
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Tika Taka
  20.11.2013. 10:16
  'za'
 2. avatar
  Stanko
  20.11.2013. 18:02
  protiv!
 3. avatar
  zoki
  20.11.2013. 18:55
  za...... jer sve drugo nema nikakvog smisla
 4. avatar
  miro
  21.11.2013. 08:01
  U svakom slucaju protiv. Zasto bi se odraslim ljudima koji nikome nista nazao ne cine (po cijm kriterijima?) zabranilo da im veza ne bude bracna i sto koga to briga?
 5. avatar
  nena
  22.11.2013. 10:50
  protiv - jer Ustav nije plastelin da ga se svako malo preoblikuje, jer se ljudska prava odnose na sve ljude, jer je brak reguliran zakonom, jer je nepotrebno trošiti novac na ovakav referendum, jer nas zli ljudi koji su referendum pokrenuli sramote i izjednačavaju sa nazadnim i zločinačkim režimima, jer je referendumsko pitanje u stvari neonacizam koji promovira, potiče i blagosivlja crkva u hrvata (koja sve to financira našim novcem)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh