« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
MLJAC

Finoteka - najbolja adresa za zdravu hranu

Njihova je vizija biti centralno mjesto tržišta domaće hrane u obliku baze podataka koja predstavlja neizostavno pomagalo pri svakom traženju informacija

Nađite ukusnu domaću hranu
Nađite ukusnu domaću hranu (Finoteka)
Više o

domaća hrana

,

Finoteka

,

kušači domaće hrane

Zanimljivo projekt vrijedan predstavljanja je www.FINOTEKA.com, koja se prolasila centralnim mjestom tržišta domaće hrane s više od 2000 proizvođača iz cijele Republike Hrvatske koji uz njihovu pomoć tržištu nude svoje proizvode.

Projekt je POTPUNO BESPLATAN za sve hrvatske proizvođače i kupce hrane!

Kako sami kažu, njihova je vizija biti centralno mjesto tržišta domaće hrane u obliku baze podataka koja predstavlja neizostavno pomagalo pri svakom traženju informacija o tržišno orijentiranim proizvođačima hrane te o njihovim proizvodima.

Finoteka omogućuje hrvatskim proizvođačima hrane da izađu iz anonimnosti te efikasno promoviraju njihove proizvode uz pomoć inovativnih internet rješenja. Uz to, inovativnim rješenjima omogućuju kupcima hrane da u trenu pronađu proizvođača određenog prehrambenog proizvoda u svom okruženju.

Na taj način jednoj i drugoj strani smanjuju se transportni i mnoge druge troškovi, utrošak vremena te se lako dokazuje proizvođačima hrane da ne moraju prevaliti stotine kilometara kako bi njihovi potencijalni kupci znali da postoje.

Da bi stvar bila još bolja, možete postati kušač domaće hrane!

FINOTEKA.com NUDI VAM "POSLIĆ" IZ SNOVA!!! POSTANITE NAŠ KUŠAČ DOMAĆE HRANE!!!

Tražimo ljude iz svih krajeva Hrvatske koji žele na kućnu adresu dobivati POTPUNO BESPLATNE pakete s domaćom hranom. Konzumirajte i ocjenjujte! 

Stvar funkcionira ovako:
1) Mi od naših proizvođača nabavimo paket s određenim prehrambenim proizvodima
2) Nasumice odaberemo nekoliko potencijalnih kušača koje kontaktiramo i pitamo je su li zainteresirani za besplatni paket
3) Ako jesu, dostavljamo paket kušaču na kućnu adresu
4) Kušač nakon konzumiranja ocjenjuje hranu prema valstitim kriterijema i šalje nam u inbox ocjenu od 1 do 10 (može i s komentarom)
5) Mi rezultate prezentiramo na našoj Facebook stranici.

Svaki tjedan birat ćemo nove kušače. Naš kušač možete postati tek nakon što stranicu www.Facebook.com/Finoteka označite sa „Sviđa mi se" te nakon što ovaj poziv podijelite na svom zidu.

 

04.09.2014. 14:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh