« Film
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
"JUST GO WITH IT"

Film "Moja lažna žena" trenutno najgledaniji u američkim kinima

VIDEO: Film je zaradio je 30,5 milijuna dolara tijekom vikenda u kojemu se počeo prikazivati. Na drugom mjestu je film o tinejdžerskoj zvijezdi "Justin Bieber: Nikad ne reci nikad"

Jennifer Aniston i Adam Sandler
Jennifer Aniston i Adam Sandler (YouTube)

Komedija s Jennifer Aniston "Moja lažna žena" ("Just Go With It"), priča o lažima estetskog kirurga, izbila je proteklog vikenda na vrh američke ljestvice najgledanijih filmova, po konačnim podatcima što ih je u ponedjeljak objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations, piše Hina.

Film, u kojemu glumi i Adam Sandler, zaradio je 30,5 milijuna dolara tijekom vikenda u kojemu se počeo prikazivati. Na drugom mjestu je film o tinejdžerskoj zvijezdi "Justin Bieber: Nikad ne reci nikad", koji je zaradio 29,5 milijuna dolara. Još jedna novina, "Gnomeo i Julija", animacijski film koji Shakespearovu glasovitu ljubavnu priču prenosi u svijet vrtnih patuljaka, dolazi na treće mjesto s 25,4 milijuna.

15.02.2011. 10:32:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    belma
    13.08.2011. 20:09
    film je cool jedva cekam da ga prikazuju u kinim jer sam se moze vidjeti najvaznije od filma na filmski .net........film je ekstra sto sam barem vidjela je dobro ili odlicno pricekacu da vidim cjeli film..........
  2. avatar
    amiraa
    13.08.2011. 20:13
    ja sam amira ,i svidio mi se film ima zabavnih djeova .......sta reci savrsen je... <3
  3. avatar
    novi filmovi
    05.02.2012. 00:18
    Odličan je film, zbilja glumac zna pogoditi spontanu komediju, koja je nama svima na neki poseban način smiješna!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh