« Glazba
objavljeno prije 12 godina
OPASNOST ZA MORAL

Filipinci Lady Gagi nastup uvjetuju pristojnim ponašanjem

Ponašanje pjevačice provjeravat će inspektori na mjestu događaja, rekao je načelnik okruga Pasay u Manili, gdje bi Gaga trebala gostovati 21. i 22. svibnja

Fotografija vijesti
Više o

Filipini

,

nedolično ponašanje

,

Lady Gaga

Nekoliko dana nakon što su indonezijske vlasti zabranile kontroverznoj pjevačici nastup u Džakarti, vlasti na Filipinima upozorile su Lady Gagu da ne smije nastupati obnažena, niti prostačiti, niti nepristojno se ponašati, prenosi Hina.

Ponašanje pjevačice provjeravat će inspektori na mjestu događaja, rekao je načelnik okruga Pasay u Manili, gdje bi Gaga trebala gostovati 21. i 22. svibnja u sklopu azijske turneje.

"Producentima turneje Lady Gage smo naglasili da na koncertu i cijelom događaju ne smije biti nimalo golotinje i da to ne smije biti izlika za nepristojno ponašanje koje bi moglo naštetiti moralu i dobrom ukusu", stoji u gradonačelnikovoj pisanoj izjavi.

"Poštujemo umjetnički i glazbeni izričaj, ali nikom nećemo dopustiti dvojbeno ponašanje", dodao je.

Filipini su najveća katolička zemlja u Aziji u kojoj 80 posto stanovništva izražava pripadnost toj vjeri, što je posljedica nekadašnjeg kolonijalnog života pod španjolskom krunom.

18.05.2012. 19:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh