« Život
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
POGLEDAJTE

Feng shui za bogatu novu godinu

Feng shui može vam pomoći u ostvarivanju blagostanja u godini koja dolazi, no morate se pridržavati par pravila, što sigurno neće biti teško

Crvenom bojom privucite blagostanje i novac
Crvenom bojom privucite blagostanje i novac (Arhiva)
Više o

boje

,

Feng shui

,

blagostanje

,

privlačenje novca

Feng shui nudi nekoliko savjeta kako u novu godinu ući ispravno opremljen za privlačenje blagostanja i novca. Uglavnom se radi o predmetima crvene boja koja je vatreni element Feng shuija i simbol napredovanja i bogatstva.

Tako je nužna crvena odjeća, bilo neki odjevni predmet ili diskretni detalj koji će biti dovoljana za privlačenje novca. 

>> Privucite novac Feng shuijem >>

Uz to, neka u velikoj torbi (koja simbolizira očekivanje puno dobrih stvari i mogućnost prihvaćanja svih mogućih blagodati) obavezno bude crveni novčanik koji će također naglasiti spremnost primanja novog bogatstva, i materijalnog i duhovnog.

Na nogama neka budu crvene cipele koje simboliziraju hodanje u bolje vrijeme, situacije i godine i pokazuju vašu spremnost da krenete naprijed u bolju budućnost.

>> Feng shui na radnom stolu >>

Diskretan zlatni nakit prizvat će obilje i više novaca vama i vašim najbližima, a novi sat simbolizira kretanje unaprijed i pozitivnu chi energiju - bez obzira na to koliko običan i jeftin bio.

Stoga, pripremite sve što vam je potrebno, iskombinirajte odjeću i cipele i budite spremni na uspjeh u novoj godini. Sretno!

29.12.2014. 15:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh