« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
FARMERI ODAHNULI

Farmville ostaje na Facebooku još pet godina

Zynga i Facebook potpisali su ugovor o petogodišnjoj suradnji i time demantirali glasine o odlasku tvoraca igrica Mafia Wars i Farmville s popularne društvene mreže

Facebook Farmville
Facebook Farmville (Zynga)
Više o

Facebook

,

Farmville

,

Zynga

Kako bi demantirali glasine o raskidu suradnje, Facebook i tvrtka koja stoji iza nekih od najpopularnijih igrica na ovom društvenom servisu objavili su da su potpisali petogodišnji ugovor zahvaljujući kojem će „Farmville", „Mafia Wars" i „Cafe World" i dalje biti dostupni svim korisnicima stranice.

Zynga proizvodi igrice koje su prava razbibriga na Facebooku. Igrice imaju preko 230 milijuna aktivnih igrača mjesečno. Među njima je 65 milijuna onih koji igraju svakodnevno, brinu se o virtualnim farmama i akvarijima, igraju poker ili likvidiraju mafijašku konkurenciju. Zynga zarađuje reklamiranjem i prodajom virtualnih dobara u igricama.

S druge strane, baza korisnika Facebooka lagano doseže 500 milijuna. Detalji suradnje zasad nisu poznati. Ali sam ugovor trebao bi, barem na neko vrijeme, odgoditi priče o tome kako će Zynga svoj put nastaviti samostalno pokretanjem vlastite stranice.

18.05.2010. 21:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh