« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Fantastičan koktel doručak za vitku liniju

Vitamini, minerali i sve ostalo što je potrebno za zdrav metabolizam, jačanje organizma i poboljšavanje izgleda kože i kose

Koktel za zdravlje i vitku liniju
Koktel za zdravlje i vitku liniju (Shutterstock)
Više o

doručak

,

vitka linija

,

najzdraviji doručak

Doručak je najvažniji obrok u danu jer nam treba osigurati dovoljno energije za početak dana i normalno funkcioniranje organizma. Razmislite o mogućnost da ga napravite u obliku koktela koji će dati vašem tijelu sve potrebne nutrijente kako biste bili zdravi i vitki. 

>> Najzdraviji doručak po mišljenju stručnjaka >>

Ovakav doručak će vam tijelo očistiti od toksina, srediti probleme s crijevima i probavom i omogućiti da već za mjesec dana izgubite od 3 do 5 kilograma masnih naslaga na trbuhu, što će vas posebno razveseliti. 

>> Doručak dokazano skida kilograme >>

Uz to, poboljšat će vam se ten, a kosa i nokti bit će zdravi i lijepi. Stoga, da krenemo s uputama.

Sastojci: 

3 dcl nemasnog jogurta ili kefira
žličica mljevenog sjemena od lana
žličica kakaoa u prahu
2 žličice zobenih pahuljica
5 - 7 suhih šljiva

Priprema

Ovaj se doručak priprema navečer za drugi dan. Za početak, suhe šljive prelijte s jednim decilitrom kipuće vode i ostavite desetak minuta u poklopljenoj posudi. Zobene pahuljice, mljeveno sjeme lana i kakao stavite u posudu, prelijte jogurtom ili kefirom i dobro promiješajte.

>> Čarobni doručak dr. Oza >>

Natopljene suhe šljive nasjeckajte na sitne komadiće ili upotrijebite blender kako biste napravili kašu od njih i dodajte u gotovu smjesu ostalih sastojaka. Stavite u frižider i ujuto uživajte u ukusnom i vrlo zdravom doručku.

12.07.2014. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh