« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
LULUVISE.COM

Facebook za žene - muškarcima pristup strogo zabranjen

Pokrenuta je nova društvena mreža koju njezini tvorci opisuju kao „sretan brak Facebooka i Seksa i grada", a jedna od glavnih joj je postavki - zabranjen pristup muškarcima

Ženski Zuckerberg? Osnivačica stranice Alexandra Chong
Ženski Zuckerberg? Osnivačica stranice Alexandra Chong (Daily Mail)
Više o

Facebook

,

Mark Zuckerberg

,

društvene mreže

,

Luluvise

,

Facebook za žene

,

Alexandra Chong

,

nova društvena mreža

Kad bi netko odlučio pokrenuti društvenu mrežu koja omogućuje muškarcima da razmjenjuju slike svojih bivših djevojaka, žena i ljubavnica jedni s drugima te ih ocjenjuju prema atraktivnosti i „poduzetnosti" u krevetu, vjerujemo da bi se na takav projekt brzinom munje sručio sav bijes politički korektnog svijeta u kojem živimo.

S druge strane, ideja za istu takvu stranicu, ali na kojoj to rade žene, mogla bi postati jedna od najboljih poslovnih ideja još otkako je Mark Zuckerberg iz sobe svog studentskog doma pokrenuo Facebook.

Imena Luluvise.com, jučer je pokrenuta nova društvena mreža koju njezini tvorci opisuju kao „sretan brak Facebooka i Seksa i grada", a jedna od glavnih joj je postavki - zabranjen pristup muškarcima.

Na stranicu se lako registrirate i spajate svojim Facebook profilom, ali to nitko od vaših prijatelja neće znati ukoliko im sami to ne odlučite objaviti.

Nakon što obavite ovu formalnost, možete vidjeti što druge žene misle o vašim potencijalnim ljubavnim interesima. Naravno, stranica ima i sve ostale standardne funkcionalnosti - možete slati poruke, fotografije, ankete, stvarati grupe, sklapati prijateljstva i druge, već pomalo klasične stvari.

Stranica će vas prvo zamoliti da ocijenite muškarce sa svoje liste prijatelja na Facebooku, kako brojčano, tako i opisno. Naravno, nitko osim drugih žena na stranici neće znati što ste napisali.

Da žene nisu nimalo nježne kad je komentiranje frajera u pitanju najbolje pokazuju postojeći komentari o bivšim ljubavima, prvim poljupcima i muškarcima s kojima su izgubile nevinost.

Stranicu je pokrenula 30-godišnja poduzetnica iz Kanade Alexandra Chong i o njoj već bruji cijeli Twitter.

Britanski je Cosmopolitan na svom službenom Twitter kanalu napisao: „Da se Carrie Bradshaw prijavila na #Luluvise, to bi joj sigurno uštedjelo puno muke".

Nimalo začuđujuće, na stranicu se pokušao prijaviti i veliki broj muškaraca, ali su svi odbijeni porukom „Hej frajeru, ti si muško".

Postoji i način da se ovaj sustav zaobiđe, ali ostavit ćemo vam da se mučite s time.

Ukoliko ste žena i imate neizdrživu potrebu da s drugim istomišljenicama malo olajavate frajere, čini se da je ova stranica idealno rješenje za to. Ukoliko već imate profil na toj stranici, napišite nam svoja iskustva u komentarima.

15.12.2011. 20:28:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Zaba
    16.12.2011. 01:26
    "Kad bi netko odlučio pokrenuti društvenu mrežu koja omogućuje muškarcima da razmjenjuju slike svojih bivših djevojaka, žena i ljubavnica jedni s drugima te ih ocjenjuju prema atraktivnosti i „poduzetnosti" u krevetu, vjerujemo da bi se na takav projekt brzinom munje sručio sav bijes politički korektnog svijeta u kojem živimo." Pa zar nije to razlog zbog cega je onaj lik Facebook izmislio?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh