« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
WOW!

Facebook postaje - bijel?

Promjene će prvo biti vidljive na mobilnoj aplikaciji, dok će se na računalima pojavljivati tijekom sljedećih nekoliko mjeseci

Novi Facebook
Novi Facebook (Arhiva)
Više o

Facebook

,

promjene

,

Meet New Friends

,

Facebook Dating

Facebook nas je navikao da samo mijena stalna jest, no ovoliku količinu promjena odjednom definitivno nitko nije očekivo.

Za početak, krakteristična plava boja praktično nestaje s naslovnice Facebooka - plavi izbornik bit će zamijenjen bijelim na kojem će naglasak biti stavljen na grupe, a ne više toliko na vijesti.

Velika promjena slijedi i grupama - korisnici će moći objavljivati u grupama direktno s naslovnice, bez ulaska u same grupe, a na izborniku s lijeve strane grupama je dana veća važnost. Osim toga, bit će dodani i novi alati za specijalizirane grupe.

Promjene će prvo biti vidljive na mobilnoj aplikaciji, dok će se na računalima pojavljivati tijekom sljedećih nekoliko mjeseci.

Mobilna aplikacija dobiti će i novu opciju - Meet New Friends odnosno Upoznaj nove prijatelje koja će se ponašati kao aplikacija za spajanje ljudi. Korisnici će tako moći poslati poruku drugim korisnicima, s kojima nisu prijatelji, ali koji dijele zajedničke interese. Nemojte se iznenaditi ako vas dočeka poruka u Inboxu od nekoga, samo zato jer se išli u istu osnovnu školu ili radili za istu tvrtku u nekom trenutku.

I Facebook Dating, koji još nije ni pravo zaživio, dobiva nove opcije. Jedna od njih je "Secret Crush" odnosno "Tajna simpatija" koja će korisnicima otkriti sviđaju li se nekom od njihovih prijatelja, bez otkrivanja točno kome.

Sve u svemu, očekujte svašta novoga na svojim zaslonima idućih tjedana...

01.05.2019. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh