« Život
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
SPAMANJE

Facebook i opet naglašava - sve što objavite je vaše!

Facebook je ponovno demantirao mijenjanje podešavanja privatnosti. “Već sedam godina se borimo protiv lažnih objava te vrste, sada je ponovno isto u pitanju”

Naravno da je sve što stavite na Facebook - vaše
Naravno da je sve što stavite na Facebook - vaše (Facebook)
Više o

Facebook

,

autorska prava

,

postavke privatnosti

Facebook je ponovno preplavljen statusima o tome da, zbog promjene pravila privatnosti, ono što korisnici objave na ovoj društvenoj mreži od sada pripada Facebooku, a ne korisnicima - i opet, to nije točno.

Poruka koja se širi Facebookom da morate staviti gomilu pravnih besmislica u vaš status kako ne biste izgubili autorsku kontrolu nad vašim fotografijama i drugim stvarima koje dijelite je lažna, priopćili su iz kompanije i pozivali korisnike da taj post više ne dijele.

"Shvaćamo da ne želite da Facebook posjeduje vaše čudne selfieje iz kupaonice, ali morate prestati s dijeljenjem ovog posta. To nije istina. Svatko tko koristi Facebook posjeduje i kontrolira sadržaj i podatke koje dijeli, kao što je već naglašeno u našim uvjetima. To je naša politika, uvijek je i bila", navodi se u priopćenju Facebooka.

Znate sigurno o kojoj se objavi radi, teško da je nitko od vaših prijatelja nije stavio ... ili ste i vi podlegli histeriji?

19.10.2016. 14:31:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh