« Život
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
MA DA?

Evo razloga zašto ste sami

Donosimo vam nekoliko stvari koje mogu biti razlog zašto još uvijek niste pronašli osobu s kojim biste započeli zajednički život

Solo ste već dugo?
Solo ste već dugo? (Arhiva)
Više o

samci

,

samoća

Većina ljudi ne zna zašto nema partnera, ali to nije nešto što se analizira u užurbanoj svakodnevici.

Donosimo vam nekoliko stvari koje mogu biti razlog zašto još uvijek niste pronašli osobu s kojim biste započeli zajednički život:

Bježite od budućnosti - odbijate ljude od sebe prije nego li imaju priliku približiti vam se ili trčite u suprotnom smjeru ako veza postane ozbiljna. To je prva linija obrane koju ste s vremenom razvili. Ostajete na sigurnoj udaljenosti od svega što bi moglo postati nešto stvarno ili značajno. Je li to stvarno na kraju što će vas usrećiti?

Bojite se ljubavi - možda vas je posljednji muškarac ostavio i vi ste bili "razasuti" u stotine komadića. Bojite se ljubavi i osjećate veliku bol. Ali život je, općenito, zastrašujući. Ne možete dopustiti da vas svlada strah, on znači da možete izgubiti nešto vrijedno.

Imate dvojbe - što ako mi se kasnije neće sviđati? Što ako se rastanemo? Što ako me prevari? Zaustavite se odmah. Nitko ne može vidjeti što donosi budućnost, ovo je vrlo opasna igra. Nijedan od ovih scenarija ionako se ne temelji na stvarnosti. Samo tražite izgovore da budete sami i izbjegavate sreću. 

Ne puštate ljude u svoj život - gradite zidove i sve je to potpuno normalan u našim životima. Mnogi ljude se boje da će nakon ulaska vezu biti povrijeđeni. Međutim, kako biste pronašli ljubav, morate biti ranjivi što znači da trebate srušiti neke zidove.

14.10.2019. 21:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    15.10.2019. 09:11
    svi se boje budućnosti kakv je to osoba s kojom cemo biti i svatko se boji razvod prekida koji je bolan
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh