« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HMM :)

Eliksir vječne mladosti stiže iz Rusije

Biljni eliksir nekoliko ljekovitih sastojaka trebao bi vam očistiti tijelo od toksina, osnažiti imunitet, ubrzati metabolizam i - pomladiti vas

Kamilica je jedan od sastojaka eliksira mladosti
Kamilica je jedan od sastojaka eliksira mladosti (DeviantArt)
Više o

zdravlje

,

vječna mladost

,

eliksir mladosti

,

mladolik izgled

Mladolik izgled i zdravlje postali su gotovo pa opsesija, a kad vidimo koliko razne zvijezde i zvjezdice novaca ulažu kako bi izgledale što mlađe, čini se kao nemoguća misija bez sponzora u blizini.

No, Rusi se ne slažu s tim. Naime, pojavio se ruski eliksir vječne mladosti u obliku biljnog napitka kojeg sami spravljate kod kuće i koji bi vas trebao pomladiti desetak, a možda i dvostruko više godina.

Eliksir bi vam trebao povećati elastičnost krvnih žila, očistiti tijelo od toksina i ubrzati metabolizam, tako da biste uz njega trebali izgubiti višak kilograma i dobiti mladenačk(ij)e crte lica.

Recept za eliksir mladosti

Sastojci

- 100 g pupova breze
- 100 g cvjetova kamilice
- 100 g cvjetova smilja
- 100 g gospine trave

Priprema

Mješavinu svih sastojaka čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi, a svakoga dana uzmite jednu veliku žlicu mješavine, prelijte s pola litre kipuće vode, poklopite i procijedite nakon 20 minuta. 

Korištenje

Pola napitka popijte ujutro natašte, a drugu polovicu dva sata nakon večere, s tim da nakon toga ne jedete niti ne pijete ništa. Napitak čuvajte u termosici da bude topao.

Ponavljajte proceduru tijekom mjesec dana i nakon toga prestanite piti ovaj napitak, sljedeća se kura može ponoviti za pet godina. 

22.01.2015. 15:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh