« Fun
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
novi izum

Elektroničkim cigaretama protiv zabrane pušenja

Nema dima pa ih smijete koristiti svugdje

Fotografija vijesti
Više o

zabrana pušenja

,

pušači

,

elektroničke cigarete

Pušači koji se nikako ne mogu ili ne žele odreći pušenja moći će uživati u elektroničkoj cigareti, a austrijsko ministarstvo zdravstva potvrdilo je da takav oblik uživanja u cigareti nije obuhvaćen zabranom pušenja koja će uskoro stupiti na snagu u Austriji.

Od 1. siječnja iduće godine u Austriji će biti ograničeno pušenje u ugostiteljskim objektima. Međutim, neograničeno će se moći pušiti elektroničke cigarete. Uživanje u njima ne potpada pod zabranu pušenja jer ne proizvode duhanski dim, priopćilo je u  austrijsko ministarstvo zdravstva.

Elektronička cigareta sastoji se od zamjene za duhan i baterije koja ju zagrijava. Nikotin se u uređaju oslobađa uz pomoć isparavanja tekućine, pri čemu se ne ispuštaju štetne tvari.

Osim cigareta, proizvođači nude i elektroničke cigare i lule koje djeluju na isti način. (hina/metro-portal)

05.05.2009. 14:15:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    manym
    06.02.2009. 09:22
    Odlična stvar: http://www.e-cigarete.net
  2. avatar
    atty
    21.05.2010. 17:21
    Zanimljivo:
  3. avatar
    tihomil
    10.08.2011. 09:54
    danas sam prvi put vidio e cigaretu i mogu vam reči da sam bio iznenađen provao sam povuči jedan dim iako več dugo vremena ne pušim i bio sam iznenađen jer sam imao dojam da sam povuko pravi dim iz cigarete da sam pušač zasigurno bi prešo na taj oblik pušenja to bi preporučio i drugim ljudima koji puše
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh