« Knjiga
objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana
ODLIČNO

eLektire na besplatnoj mobilnoj aplikaciji

Ugodno iskustvo čitanja nudi se ponajprije onima s disleksijom i drugim teškoćama čitanja ali i svim drugim ljubiteljima priča i knjiga

Omoguru
Omoguru (Arhiva)
Više o

eLektire

,

Omoguru

eLektire možete čitati i kroz besplatnu Omoguru mobilnu aplikaciju, prilagođenu ponajprije onima s disleksijom i drugim teškoćama čitanja, poručuju na portalu https://lektire.skole.hr/. 

Na portalu eLektire možete pronaći cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca s popisa obvezne školske lektire i šire. Portal je pokrenut 2009., na inicijativu i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, a u realizaciji "Bulaja naklade" i Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNET.

eLektire mogu se čitati i kroz besplatnu Omoguru mobilnu aplikaciju. Uz Omoguru aplikaciju knjige lako prilagodite sebi, svojim jedinstvenim potrebama i željama. Aplikacija koristi posebno OmoType pismo i niz drugih značajki za čitanje bez napora i s osmijehom.

Ugodno iskustvo čitanja nudi se ponajprije onima s disleksijom i drugim teškoćama čitanja ali i svim drugim ljubiteljima priča i knjiga.

Aplikacija je dostupna u iOS verziji i u Android verziji.

O projektu eLektire i ponuđenim lektirnim naslovima čitajte na:
https://lektire.skole.hr/

01.04.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh