« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina
FAIL SA ŠARMOM

Duke Nukem Forever - recenzija igre koju smo čekali 15 godina

VIDEO - Duke Nukem Forever se čini staromodan, ali igra ipak ima ponešto šarma i mogla bi biti zanimljiva starijim igračima

Duke Nukem Forever
Duke Nukem Forever (HCL)
Više o

video igre

,

recenzija igre

,

HCL portal

,

Duke Nukem: Forever

Nešto stariji gameri sigurno se sjećaju Duke Nukema, i to ponajviše po naslovu Duke Nukem 3D koji je dobro zabavljao ljubitelje video igara u 90-im godinama, kako tada inovativnim gameplay elementima tako i svojim humorom. Nastavak igre koja je ušla u legendu dugo se čekao, čak predugo rekli bismo.

Nastavak je najavljen pod imenom 'Duke Nukem Forever' još sredinom 90-ih godina prošloga stoljeća, a kako su godine prolazile, na razvoju igre radilo je nekoliko različitih studija, gomilali su se troškovi te mijenjali pokretači. Na kraju se posla uhvatio Gearbox Software koji je nastavio posao studija 3D Realms i završio razvoj igre koliko-toliko dobro. Zapravo, ako je suditi po recenziji HCL portala, Duke Nukem Forever nije uopće ispao dobro, ali određeni šarm je i dalje prisutan.

Glavni problem je što je igra zapela u 90-im godinama, a svijet video igara u mnogočemu je napredovao od tada. Forever se zato čini staromodan, spor i s manjkom inovativnosti, a humor karakterističan za glavnog lika Nukema sada se prečesto čini kao čisto forsiranje. No unatoč tim ozbiljnim problemima, igra ipak ima ponešto šarma, pa bi nekim (starijim) igračima ipak mogla biti zanimljiva kupnja. V

ideo recenzija HCL portala priložena ispod trebala bi pomoći u odluci kupiti ili ne, a za još više detalja o igri kliknite na link ispod vida za detaljniju tekstualnu recenziju s konačnom ocjenom.


Cijelu recenziju pročitajte na HCL-u RECENZIJA: Duke Nukem Forever 

24.06.2011. 21:09:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Sportski
    25.06.2011. 02:27
    za nostalgičare,,, ja igram Alcie Madness Returns trenutno
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh