« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Drito iz Tvornice 2018.

Kandžija i gole žene su prvi headlineri
Kandžija i gole žene su prvi headlineri (Arhiva)
Više o

Drito iz Tvornice

,

hip hop festival

,

Tvornica kulture

,

Kanđžija

,

High5

"Drito iz Tvornice", naš najveći zimski hip hop festival, doživjet će svoje treće izdanje 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Drito iz Tvornice aftermovie

Samo dvije zime bilo je potrebno da se "Drito iz Tvornice" ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Vješto složeni line upi donosili su najaktualniji presjek izuzetno potentne scene koja sudeći prema rasprodanim izdanjima nema problema napuniti najveći klub u državi, Tvornicu kulture.

Treće okupljanje planirano je za petak 26. i subotu 27. siječnja, a kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala. U prvom se otkrivaju po jedan headliner svake večeri, tako će u petak nastupiti Kanđžija sa svojim Golim ženama, a u subotu High5.

Kandžija i Gole žene - «Nema labavo»

Uskoro će se navršiti druga godišnjica Kandžijinog izuzetno uspješnog albuma "Nema labavo" na račun kojeg je najpoznatiji slavonski MC sa svojim Golim ženama uzduž i poprijeko prešao cijelu regiju. Njihov fantastičan live nastup po prvi put će označiti jednu večer DIT-a.

Zagrebački trap majstori High5 praktički su bili rezidenti festivala dosad, a uz aktualan singl "Nema da nema" i solo projekte proteklih mjeseci postoji dovoljno dobrih razloga da još jednom ponesu ulogu headlinera, ovaj put subotnje večeri Drita.

High5 - «Mama konačno sam uspio»

Drugi val izvođača bit će objavljen kroz tjedan dana, treći val početkom studenog, dok će line up biti zaokružen već početkom prosinca.

Od petka, 13. listopada u ponudi će se naći limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne će u pretprodaji iznositi 65 kn, a na dan koncerta 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria.

Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Organizator festivala je yem.

11.10.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh