« Život
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SUPER!

Dovršite slogan na mreži i osvojite komplet Dremel alata

Sjajna nagradna igra u kojoj Dremel, proizvođač kombiniranih električnih aparata poklanja sveobuhvatan komplet prvoklasnih električnih aparata vrijedan 5.250 kuna

Osvojite komplet Dremel alata
Osvojite komplet Dremel alata (Dremel)
Više o

nagradna igra

,

Dremel alati

S ciljem promicanja svoje svestranosti, Dremel® je 2014. godinu proglasio godinom svestranosti. Iz tog je razloga pokrenuta promotivna akcija u kojoj korisnici imaju mogućnost svaki mjesec osvojiti komplet alata.

Dovoljno je samo da napišu slogan na mreži. Nagrada je sveobuhvatan komplet prvoklasnih električnih alata vrijedan 5.250,00 kuna. koji obuhvaća kompaktnu pilu DSM20, baterijski rotacijski električni alat Dremel® 8200, baterijski rotacijski električni alat Dremel® 4200, oscilatorni električni alat Multi-Max MM40, pištolj za lijepljenje 940 i butanski plamenik Dremel® VersaFlame.

Širok asortiman pribora i priključaka dodatno proširuje taj paket i područja primjene pojedinih električnih alata. Dremel® nije samo proizvođač kombiniranih električnih alata.

Dremel®-ova priča o uspjehu započela je 1932. godine kad je Albrecht J. Dremel predstavio prvi kombinirani električni alat na svijetu nazvan rotacijski električni alat. Kombinirani električni alati još su i danas vrlo popularni među kućnim majstorima, hobistima i maketarima zbog svestranosti pri uporabi, preciznosti i jednostavnosti rukovanja.

No mnogi ne znaju da Dremel®, osim tržišta kombiniranih alata, nudi i širok izbor drugih preciznih električnih alata za kućne majstore, npr. pištolje za lijepljenje , mini pile i klizne pile. Njih povezuje mnoštvo priključaka i pribora koji mnogostruko proširuju područja
primjene ovih električnih alata.

S ciljem podizanja profila cijelog asortimana proizvoda, Dremel® je 2014. godinu proglasio svojom godinom „Otkrivanja svestranosti" održavanjem europskog mrežnog natjecanja. Od siječnja do lipnja 2014. godine Dremel®-ovi korisnici pozvani su opisati svoja iskustva.
Uz pravu ideju i malo sreće natjecatelji mogu osvojiti sveobuhvatan komplet električnih alata za svoju kućnu radionicu.

Iskušajte električni alat i opišite svoje iskustvo

Za početak natjecanja potrebno je skenirati QR kod koji se nalazi na svim Dremel® pakiranjima i brošurama u trgovini. Korisnici će nakon skeniranja QR koda biti usmjereni na mrežnu stranicu natjecanja. Do te stranice može se doći i preko adrese www.dremeleurope/vts. Korisnici ondje moraju objasniti zašto smatraju da je Dremel® najsvestraniji proizvođač električnih alata.

Krajem mjeseca pobjednik će biti odabran u svakoj europskoj državi Nakon natjecanja, budite sam svoj majstor.

S električnim alatima i svestranim dodatcima koje mogu osvojiti kao nagradu, kućni majstori i hobisti bit će potpuno opremljeni za obavljanje mnogih kućnih i vrtnih zahvata građenja i popravaka.

S DSM20, na primjer, korisnici mogu iskrojiti bakrene cijevi brzo i s dobrim pregledom izratka, a zatim ih spojiti VersaFlame-om i kositrenim lemom. Dremel® Multi-Max MM40 upravo je ono što je potrebno svakom majstoru za brušenje starih drvenih stepenica i
prozorskih okvira.

Dremel® 4200 idealno je pomagalo za preciznu obradu bridova i uglova ili za glodanje udubljenja za električne utičnice. Dremel® 8200 vraća stari sjaj hrđavom vrtnom namještaju s oljuštenom lak bojom jer je taj praktičan bežični alat naročito prikladan za rad na otvorenom. A s pištoljem za lijepljenje Dremel® 940 mogu se, na primjer, lako zalijepiti rubne podne letvice ili dodati ukrasni elementi.

Pregled pravila natjecanja

Sudjelovati smiju samo rezidenti država EMEA-a, osim Sjeverne Irske, Republike Irske, Italije i Bliskog istoka. Natjecatelji moraju napisati slogan i ostaviti svoje podatke (puno ime i e-adresu).

Natjecatelji smiju sudjelovati jedanput.

Od 1. veljače do 31. srpnja 2014. godine lokalni će prodajni predstavnik svaki mjesec odabrati jednog pobjednika u svakoj državi.

Pobjednik će putem e-pošte biti obaviješten o adresi na kojoj može preuzeti paket alata.

12.03.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh