« Knjiga
objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana
NOVE KNJIGE

"Dogodine u Havani" - sjajan ljubavni roman koji će osvojiti svakoga

"Dogodine u Havani" pisana je u sadašnjosti u kojoj živi Marisol te u prošlosti u kojoj živi njezina baka Elisa

Dogodine u Havani Chanel Cleeton
Dogodine u Havani Chanel Cleeton (Arhiva)
Više o

Dogodine u Havani

,

Chanel Cleeton

,

ljubavni roman

Sjajno napisana knjiga puna detalja, "Dogodine u Havani" spisateljice Chanel Cleeton puno je više od divne naslovnice samog romana. Priča je u isto vrijeme potresna i puna nade, a radnja je puna likova koji sanjaju o boljoj budućnosti te su u isto vrijeme prestrašeni i puni strasti za ljubavi i životom.

"Dogodine u Havani" pisana je u sadašnjosti u kojoj živi Marisol te u prošlosti u kojoj živi njezina baka Elisa. Marisol želi ispuniti posljednju svoje bake te prosuti njezin pepeo na rodnoj Kubi gdje je odrasla, a odmah po dolasku na Kubu otkriva brojne tajne iz prošlosti svoje obitelji. Tijekom svog boravka u Havani, Marisol otkriva detalje iz bakina života za koje nikada nije čula te pokušava sve informacije spojiti u jednu priču. Njezina avantura ne ostaje samo na tome. Naime, upoznaje Luisa koji joj pomaže otkriti informacije o ženi koju je čitav svoj život obožavala te se tijekom putovanja i zaljubi, no tu tek počinje njezina osobna ljubavna priča.

Knjiga opisuje dvoje snažne žene koje se, svaka u svoje vrijeme, pokušavaju izboriti za ljubav te nastoje očuvati obiteljsku baštinu. Dok je Elisa živjela na Kubi 50-ih godina prošlog stoljeća te se zaljubila u revolucionara, Marisol živi u modernom vremenu, no bori se s istim problemima na drugačiji način. Osim što ćete upoznati sjajne likove, tijekom ove knjige proputovat ćete Kubom kao u niti jednoj drugoj knjizi dosad. Spisateljica je napravila odličan posao, a knjiga je dostupna u svim knjižarama.

30.07.2019. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh