« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Dođite na Impronedjeljak u ožujku!

Na sljedeći Impronedjeljak 6.3.u MM centar od 21 sat (koji ponovno nije u ponedjeljak) u goste nam dolaze mladi glazbenici iz susjedne Slovenije, iz trija Precept.Concept.Precept.

Još jedan sjajan Impronedjeljak
Još jedan sjajan Impronedjeljak (Kultura promjene)
Više o

Impronedjeljak

,

Precept.Concept.Precept.

I ožujak donosi improvizatorsku večer u Muzičkom salonu, s idejom stvaranja mjesta susreta različitih glazbenika, ne-glazbenika, performera, plesača i dr. koji dijele želju i potrebu za istraživanjem na području eksperimentalne i slobodno improvizirane elektroakustične glazbe te drugih slobodno improvizatorskih umjetničkih izričaja. Impronedjeljci su otvoreni za glazbenike i ne-glazbenike različitih poetika, stilskih i žanrovskih karakteristika i iskustava.

Na sljedeći Impronedjeljak  6.3.u MM centar od 21 sat (koji ponovno nije u ponedjeljak) u goste nam dolaze mladi glazbenici iz susjedne Slovenije, iz trija Precept.Concept.Precept. - hibridno-zvučne platforme s ciljem stvaranja suvremene improvizirane glazbe.

Bend čine kompozitor, performer i interdisciplinarni umjetnik Dré Hočevar, saksofonistica i interdisciplinarna umjetnica Pia Podgornik te pijanist i kompozitor Rok Zalokar.

Nakon njihova seta pridružit će im se domaći glazbenici Mak Murtić, Igor Pavlica, Damir Prica Kafka, Maja Rivić, Luka Čapeta, Franjo Glušac, Bruno Vorberger, Ivan Marincel, Danijel Hršak i Andreja Kurelec Košavić.

Impronedjeljci su mjesto i za vaš eksperiment: ako želite, ponesite svoj instrument, glas i tijelo i pridružite se.

05.03.2018. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh