« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
FONOKINOTEKA

Neozbiljno ozbiljan koncert Mikija Solusa u kinu Kinoteka

Zagrebačkoj publici predstavit će nove pjesme s duhovitim i originalnim tekstovima s posljednjeg albuma "Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama

Miki Solus u Kinoteci
Miki Solus u Kinoteci (Kinoteka)
Više o

Miki Solus

,

Kinoteka

,

Fonokinoteka

Nestašan šansonijer, reper i neobično zabavan provokator Miki Solus stiže u petak, 23. veljače u Kinoteku gdje će u sklopu glazbenog programa FonoKinoteka održati svoj prvi sjedeći koncert.

Zagrebačkoj publici predstavit će nove pjesme s duhovitim i originalnim tekstovima s posljednjeg albuma "Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama", koji je ove godine ujedno i nominiran za nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma alternativne i klupske glazbe. Uz to, izvest će i hitove s prošlih izdanja, kao što su "Hipster", "Pun kufer", "Život je palačinka" i "Mrtav je Johnny", u potpuno novim cartoon-gypsy-jazz aranžmanima.

Nakon tri studijska albuma ("Muzika sumnjive kvalitete", "Muzika za djecu i penzionere", "Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama"), jednog live albuma ("Muzika za klavir, bas i cajon") i jednog albuma kazališne glazbe ("Carevo novo ruho"), Miki Solus nastavlja potragu za novim zvukom i originalnim idejama u formi trija. Tako će mu se na zagrebačkom koncertu pridružiti Marko Lucijan Hrašćanec (sax/klarinet) i Frane Visković (bas/djembe).

Koncert počinje u 21 sat. Ulaznice je moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 kn u sustavu i na prodajnim mjestima ulaznice.hr te na blagajni kina. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 40 kn

05.03.2018. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh