« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Dodatne pogodnosti na T-Mobile INmusic festivalu

Od besplatnog kampiranja do popusta na željezničke karte

Fotografija vijesti
Više o

T-mobile INmusic festival

,

inmusic kampiranje

,

Tuborg Green šatori

Pred nama je četvrto izdanje T-Mobile INmusic festivala, najvećeg open air festivala u Hrvatskoj i jednog od najboljih europskih ljetnih festivala. Na ukupno pet live pozornica - T-Mobile stageu, Nokia stage, Tuborg Green stageu, Radio 101 stageu i Noćnom stagu očekuju nas nastupi više od četrdeset inozemnih i domaćih izvođača, uz brojne nove popratne sadržaje. Posjetiteljima T-Mobile INmusic festivala je omogućeno besplatno kampiranje na Otoku hrvatske mladeži, rezervacija besplatnih Tuborg Green šatora, te odobren popust od 40% na povratne karte HŽ-a.

Besplatno kampiranje

Posjetiteljima T-Mobile INmusic festivala omogućeno je besplatno kampiranje na Otoku hrvatske mladeži, a za ostvarivanje mogućnosti besplatnog kampiranja, potrebno je posjedovati dvodnevnu festivalsku ulaznicu i unaprijed rezervirati mjesto za kampiranje. Posjetiteljima u kampu će na raspolaganju biti cjelodnevna usluga ugostitelja, a imaju i mogućnost unošenja hrane i pića u kamp. Broj mjesta za kampiranje je ograničen, a više o postupku rezervacije može se pronaći na službenoj stranici festivala: www.t-mobileinmusicfestival.com/informacije/kamp-i-smjestaj.

Besplatni Tuborg Green šatori za dvoje!

Posjetiteljima koji žele kampirati na prostoru festivala, a ne nose vlastiti šator, partner festivala Tuborg Green omogućava posebnu pogodnost rezervacije šatora za dvije osobe, i to besplatno! Prvih 100 najbržih kampera koji pošalju rezervaciju za kamping mjesto na T-Mobile INmusic festivalu osigurat će svoj besplatni šator za dvoje!

40% popusta na povratne karte HŽ-a

HŽ Putnički prijevoz d.o.o. odobrio je svim putnicima - posjetiteljima T-Mobile INmusic festivala popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu, putničkih, brzih i IC vlakova, za na svim relacijama s područja Republike Hrvatske, te s područja Republike Slovenije do Zagreb GK i natrag, za vrijeme trajanja festivala.

Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice putnici su prilikom kupnje prijevoznih karata dužni izjaviti da putuju na ovu manifestaciju. Prijevozna karta mora biti isključivo povratna i ovjerena žigom od strane organizatora T-Mobile INmusic festivala. Ovjeravanje prijevoznih karata se vrši na ulaznoj blagajni festivala. U slučaju ne ovjeravanja prijevozne karte, u povratku se doplaćuje razlika cijene do punog iznosa. Povlastica se ne odnosi na udaljenostima manjim od 25 km.

Festivalske ulaznice moguće je kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 350 do 550 kuna, ovisno o datumu kupnje, a T-Mobile je za svoje korisnike pripremio posebne pogodnosti. Tako  rezervacijom ulaznice putem SMS poruke, svi T-Mobile korisnici mogu ostvariti popust od 50 kuna pri kupnji jedne ulaznice u T-Centrima (prazna poruka se šalje na broj 2255)

Cijena festivalske ulaznice (za dva dana):

  • 350 kn   09.02. - 01.03.2009.
  • 400 kn   01.03. - 01.05.2009.
  • 450 kn   01.05. - 15.06.2009.
  • 500 kn   15.06. - 24.06.2009.
  • *na dan festivala ulaznica je skuplja za 50 kn

Cijena dnevne ulaznice (za jedan dan):

  • 450 kn   15.06. - 25.06.2009.
  • *na dan festivala cijena ulaznice je ista
Sve informacije dostupne su na web stranicama festivala:
www.t-mobileinmusicfestival.com
11.05.2009. 19:06:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh