« Seks
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
HMM ...

Što muškarci primjećuju na ženama u krevetu

Vjerovali ili ne, ne radi se samo i isključivo o fizičkim atributima kad napokon vide ženu golu, već ima i drugih stvari

Samopouzdanje se prvo primjećuje
Samopouzdanje se prvo primjećuje (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

samopouzdanje

,

inicijativa

,

muškarci

,

prvi seks

,

novi partner

Žene se za prvi seks s novim partnerom spremaju satima, pokazala su istraživanja u kojima su rezultati zanimljivi - prosječno vrijeme spremanja za seks je šest sati. No, kad je ekipa iz Men's Healtha pitala svoje čitatelje što primjećuju na ženama kad prvi puta završe u krevetu, ispalo je da je svih tih šest sati možda potrošeno uzalud.

Naime, od fizičkih atributa muškarci, naravno, primjećuju stražnjicu i grudi, no osim toga važne su im - oči, koje se najviše spominju u anketi, čak i više od prve dvjie stvari.

Nadalje, muškarci uočavaju je li žena raspoložena za preuzimanje inicijative u seksu, što im se jako sviđa, jer tako mogu jako dobro proučiti svoju novu partnericu.

Za kraj, samopouzdanje prije strasti u krevetu važnije je od nijansi fizičkog izgleda, a to je prva stvar koju će muškarci primjetiti kad odjeća padne. Urasle dlačice ili neuredno depilirane noge neće se vidjeti u polumraku, ali samopouzdanje će se itekako osjetiti. 

20.05.2014. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh