« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
JAKO DOBRO

Distant Shores - novi singl Petra Dundova

POSLUŠAJTE - Petar Dundov se vraća s još jednim elektronskim evergreenom koji je postigao fenomenalan uspjeh na plesnim podijima svjetskih klubova već i prije službenog izdanja

Petar Dundov
Petar Dundov (Petar Dundov/Distant Shores)
Više o

elektronska glazba

,

Sven Vath

,

novi singl

,

Distant Shores

,

Petar Dundov

,

deep techno

Nakon velikog uspjeha s albumom Escapements iz 2008., čiji singl Oasis još uvijek ne silazi s playlista mnogih svjetskih velikana elektronske glazbe, Petar Dundov vraća se s još jednim elektronskim evergreenom.

Njegov najnoviji singl Distant Shores koji je 1. studenog 2010. osvanuo na renomiranoj etiketi Music Man Records postigao je fenomenalan uspjeh na plesnim podijima svjetskih klubova već i prije službenog izdanja.

Svi su željeli znati koja je i čija je „tajanstvena pjesma"  koju je tijekom rujna Sven Väth pustio na svim svojim nastupima doslovno zarobivši pažnju svih koji su je čuli. Za ime ove pjesme pitalo se na brojnim forumima, a na Youtube-u su brzo osvanuli isječci Svenovih setova na kojima se čuje pjesma za kojom su svi poludjeli, s pitanjima „Čije je ovo?"

Iza imena Petar Dundov stoji autor koji uspješno odolijeva kratkoročnim i prolaznim trendovima u glazbeno-produkcijskom svijetu, i koji svoju karijeru gradi nenametljivo, možda duljim putem, ali svakako sigurnije, kvalitetnije i dugoročnije.

distant_shores.jpg
Distant Shores

Distant Shores je 12-minutno putovanje u glazbenu viziju Petra Dundova, koja je prepoznatljivo kompleksna i sanjarski melodična, a istovremeno savršeno sredstvo za DJ-e koji žele svoju publiku odvesti na prekrasno nezaboravnu avanturu. Dundov nas uvijek iznova podsjeća koliko je njegova produkcija bogata melodijom, hipnotičkim ritmovima i slojevitim razinama zvukovlja, sve spojeno u tako savršenu harmoniju koja i ovaj singl čini jedinstvenim glazbenim doživljajem.

Ovaj deep techno biser nalazi se u ponudi svih poznatijih record shopova, a pravim ljubiteljima vinila i kolekcionarima kvalitetne glazbe posebno će biti drago to što je Distant Shores izdan u limitiranom izdanju na 180gramskom vinilu sa specifičnom holografskom naljepnicom koja efektno izgleda u trenutku dok se ploča vrti na gramofonu.

Distant Shores je već u samo prva dva dana prodaje zauzeo prvo mjesto na bestselling techno ljestvici Juno Recordsa, te je i prije samog izdanja bio odlično prihvaćen kod mnogih poznatih svjetskih techno DJ-a, pa se tako već sada nalazi na vrhu chartova i playlista DJ-a kao što su Sven Väth, Francois Kervorkian, Hell, Laurent Garnier, Gregor Tresher, Agoria...

Petar Dundov
www.petardundov.com/

www.discogs.com/artist/Petar+Dundov
www.myspace.com/petardundov
www.facebook.com/dundov
www.musicmanrecords.net/

08.11.2010. 14:00:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh