« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
ZAJEDNIČKIM SNAGAMA

Veliki koncert ST!llnessa i Antenata u zagrebačkom Aquariusu

ST!llness i Antenat su na našim prostorima poznati po odličnoj atmosferi koja krasi sve njihove koncerte, a posebno one zajedničke

ST!llness
ST!llness (Antenat/ST!llness)
Više o

Aquarius

,

ST!llness

,

Antenat

,

koncert

,

zagreb-info

Već dulje vrijeme nestrpljivo se očekivao novi zajednički nastup ST!llnessa i Antenata, bendova koji su unazad nekoliko godina okarakterizirani kao popularne klupske koncertne atrakcije. Šaputanja po zagrebačkim kuloarima, napokon su se pokazala istinitima - ST!llness i Antenat zaista ponovno nastupaju zajedno!!

Na vama je da se pripremite za koncert 26. studenog jer vas u Aquariusu očekuje audio vizualni delirij, a poželjno je da ponesete i paket za preživljavanje jer će vas ovi bendovi oborit s nogu!

ST!llness:

Nakon potpisivanja ugovora s Menart Recordsom i objavljivanja debi albuma pod nazivom "Sve što znam o životu je... odabrao Đelo Hadžiselimović" u srpnju 2007. godine, ST!llnessi ozbiljno koračaju našom glazbenom scenom.

Njihov opus proteže se od hip-hop-a, reggae-a, drum'n'bass-a i HC distorzija kroz koje progovaraju o političkim strukturama u Hrvatskoj, nemilosrdnim svakodnevnim problemima, pokazuju socijalnu osjetljivost, ali i ljubavno- filozofski kurs.

U skoro tri godine od prvijenca do izdavanja novog albuma 'Globalno zatupljenje - paket za preživljavanje', ST!llnessi su nastupali na gotovo svim renomiranim festivalima diljem regije, od kojih se može izdvojiti nastup pred prepunom velikom dvoranom Doma sportova (9 000 ljudi) kao pregrupa TBF-u, te nedavno na Špancirfestu zajedno s Dubiozom Kolektiv i Elementalom pred 12 000 ljudi!!! Zašto ST!llnessi plijene toliko pažnje i zašto slove za jednu od najvećih koncertnih atrakcija u Hrvatskoj, provjerite u Aquariusu!!

www.stillness.dalmatino.de
www.myspace.com/stillnesshr
http://www.last.fm/music/+noredirect/STILLNESS

Antenat:

antenatpromo.jpg
Antenat

Bend Antenat osnovala je 1997. godine skupina prijatelja iz zagrebačkog kvarta Špansko. Bend je sve više nastupao, profilirajući vlastiti glazbeni izričaj koji danas nazivaju - subreggae.

Subreggae kao pojam izmislio je sam bend Antenat, zbog izbjegavanja komplikacija u objašnjavanju kombinacije stilova glazbe koju sviraju. U njemu su sadržani različiti utjecaji, od reggaea i duba, preko ska i punka, do world-music elemenata, a svaki član benda sa svojim instrumentom pridodaje toj mješavini i nešto svoje.

U dvanaest godina postojanja, a posebno u proteklih sedam koncertno vrlo aktivnih godina, Anetnat je održao više od 300 koncerata po klubovima i festivalima diljem Hrvatske te u inozemstvu (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Njemačka; Kulturschock-Festival u Berlinu; Exchange Tour po Francuskoj i Italiji...).

Iza sebe imaju dva studijska albuma 'Subing' koji je preslušao veći broj ljudi nego što Hrvatska ima stanovnika, te 'Karavana' koja je proputovala pola Europe. U Aquarius dolaze ravno iz Pariza premijerno predstaviti svoje nove pjesme, stoga nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku!

www.myspace.com/antenat

Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme!

Cijena ulaznice: 60 kn u pretprodaji, 80 kuna na ulazu u klub
Pretprodajna mjesta: Aquarius klub, Aleja Matije Ljubeka bb; Aquarius Shop, Varšavska 13; Rockmark, Berislavićeva 13; Dirty Old Shop, Tratinska 22

Vrata kluba otvaraju se u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata!

08.11.2010. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh