« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ZANIMLJIVO

Dijeta s bananama - novi hit

Banana je supervoće koje se ponekad nalazi na listama nepoželjnih namirnica zbog tri vrste šećera koje sadrži - saharozu, fruktozu i glukozu

Banane mogu biti sjajna dijeta
Banane mogu biti sjajna dijeta (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

šećer

,

fruktoza

,

banana

,

glukoza

,

saharoza

,

dijeta s bananama

Dijeta s bananama može vam pomoći da u samo tjedan dana skinete i pet kilograma, no bilo bi dobro popričati s liječnikom prije nego što se odlučite za ovu dijetu. 

Kako funkcionira dijeta s bananama? Banane su pune vlakana i čak tri vrste prirodnog šećera - fruktoze, glukoze i saharoze pa vas drže sitima dugo vremena, a dvije banane su dovoljne da izdržite trening od sat i pol.

Evo prijedloga dijete, pa vi odlučite sami ...

Doručak - samo banana, ako ste gladni i nakon 15-ak minuta, pojedite još jednu.

Užina - u ranim popodnevnim satima pojedite dvije kockice tamne čokolade, a sve ostale grickalice izbjegavajte u širokom luku.

Ručak i večera - večera treba biti prije 8 sati navečer, a izbjegavajte ugljikohidrate, bijeli kruh, bijelu rižu i šećer. Jedite ono što biste inače jeli, no u nešto manjim porcijama. 

Tijekom dana možete konzumirati samo vodu od tekućina, i to u malim gutljajima, jedine su iznimke jedna šalica kave i čaša svježeg soka.

Kretanje je nužno, pa odvojite barem dvadeset minuta za šetnju svakog dana, a ako ste vrijedan vježbač, samo nastavite redovnim tempom.

Za kraj, potrudite se otići u krevet prije ponoći. 

04.06.2015. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh