« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
SYNTHPUNK

Digital Leather i Contract u Močvari

Američki Digital Leather je već razvalio u Močvari, još prije dvije godine, a sljedećeg ponedjeljka uz njih možete očekivati i nastup domaćeg Contracta - OSVOJITE ULAZNICE

Digital Leather
Digital Leather (Močvara)
Više o

močvara

,

zagreb-info

,

Play&Pray for Japan

,

Brett Ratner

,

prokulice

Sljedećeg ponedjeljka, 25. listopada u najmoč(var)nijem klubu u gradu očekuje vas koncert američke synthpunk grupe Digital Leather, a uz njih u Močvari će nastupiti i domaće snage Contract.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Digital Leather (S.A.D.)
Dođite na večer synthpunkom inspirirane glazbe! Čekaju vas zvijezde večeri: Digital Leather - grupa na tromeđi synthpunka, garažnog rocka i indie senzibiliteta, započeta kao solo projekt Shawna Foreeja, uz pomoć prijatelja iz memfiške underground konstelacije - Ryana Wonga (Destruction Unit, Tokyo Electron, Reatards) i Jaya Reatarda.

Od analogne sintezajserske estetike ritam mašina, do kasnijih organskijih snimaka, kroz hladnoću proviruje plesna pop melodioznost - sjećate se nastupa od prije dvije godine? Bit će opet odlično.
www.myspace.com/digitalleather

Contract (Zagreb)
www.myspace.com/contractcontract
Contract - Prince Paradox, Raw i Shadow. Domaće synthpunk zvijezde u usponu, bivši i sadašnji članovi Death Disca, Owie Pockshulla, Gods of Chaos, Human, Dave from Sheffield, i čeg sve ne. Kostimirani kaos i (vjerojatno) promocija prvog, megalomanski dvostrukog, albuma. Ne propustiti.

Dok ne sviraju bendovi, glazbu koja će jednom biti popularna puštaju David i Lovro iz Zvuka Sobice. To jest, puštat će David, jer Lovro sigurno opet neće doći na koncert.

upad: 45kn
Vrata 20:30
Početak 21:30

19.10.2010. 12:31:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh