« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
NEMA MJESTA

Demoni je istjerali iz vlastite kuće

Jedna žena iz Kalifornije tvrdi kako njezina obitelj živi u strahu, jer čuju glasove i vide neobične sjene u svojem domu

Demoni je istjerali iz vlastite kuće
Demoni je istjerali iz vlastite kuće (Deviant Art)
Više o

Kalifornija

,

Demoni

,

duhovi

,

obrnuta kuća

Obitelj je bila toliko preplašena da su pozvali istjerivače duhova kako bi pregledali kuću i otkrili što se događa. ˝Moja kći vidjela je djevojčicu s tamnom kosom. Rekla je da je izgledala tužno. To su njene riječi˝, tvrdi žena koja želi ostati anonimna.

Izjavila je za američku televiziju Channel 5 News kako se doselila iz San Antonija, nakon što je kuću pronašla u oglasniku. Obitelj tvrdi da su poslije nekoliko mjeseci boravka u kući počeli viđati čudne pojave. U jednom trenutku zatekli su ženu s četvero djece kako spavaju na podu u drugoj sobi.

Pokušala je i temeljito očistiti kuću, no nije pomoglo. Zatim su odlučili pozvati istjerivače duhova. Oni su nakon procedure izjavili kako su razgovarali s djevojčicom po imenu Beth koja im je rekla da je demonskog porijekla. Obitelj se nakon toga odlučila iseliti iz kuće te raskinuti ugovor o najmu.

Vlasnica kuće, Diana Johnson, izjavila je televiziji kako se ništa loše nikad nije dogodilo u toj kući, te da je obitelj sve izmislila da bi mogli raskinuti ugovor.

18.12.2009. 11:38:55
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Jasminka
    08.12.2013. 14:06
    hemm... pa ne znam sad. sve mi je to malo pretjerano
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh