« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
SAJAM

Dani vjenčanja 2012. powered by Electrolux

U tucetu vijesti o kvazi sajmovima donosimo Vam novosti o “Danima vjenčanja”, sajmu vjenčane industrije s dugogodišnjom tradicijom

Dani vjenčanja 2012.
Dani vjenčanja 2012. (Arhiva)
Više o

Dani vjenčanja 2012

,

Iva Jerković

Svakodnevno nas bombardiraju s billboardima, plakatima, vijestima o kojekakvim sajmovima vjenčanja. Uz "Sajam vjenčanja", "Dani vjenčanja" jedini su legitiman sajam vjenčanja u Hrvatskoj s dugogodišnjom tradicijom i ponudom najboljih tvrtki i njihovih usluga povezanim s najljepšim danima u životu - Danima vjenčanja.

Iva Jerković krasi kampanju Dana vjenčanja 2012.

Ovogodišnji "Dani vjenčanja" održavaju se u malo "pomaknutom" terminu od 26. - 28. listopada 2012. na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 8.

Zaštitno lice "Dana vjenčanja" je prekrasna Iva Jerković, koju ste već mogli primijetiti na našim billboardima, a u čijoj pratnji je očaravajući Dean Pelić, maneken s milanskom adresom. Stvarajući ovogodišnju kampanju, Iva i Dean su pozirali pred objektivom Zvonimira Kušeca, vrhunskog fotografa "One Day Studija", za make up se pobrinula Morana Čok a za frizuru, vješte ruke frizerki iz Revlona.

Nudimo Vam pregršt zanimljivosti i ponajboljih izlagača

Iz godine u godinu, trudimo se našim mladencima i njihovim obiteljima predstaviti novitete i trendove "vjenčarske industrije", dovesti nove izlagače, predstaviti najnovije kolekcije vjenčanica, odijela, cipela na dnevnim modnim revijama, koje se isto tako, već tradicionalno, održavaju tri puta dnevno, kako bi sve zainteresirane mladenke pronašle upravo SVOJU VJENČANICU. Očekuje vas preko 150 izlagača, veliki broj nagradnih natječaja s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima „Budi mladenka" i „Naj par", a iznenađenje je kreativni natječaj powered by "Violeta".

Electrolux i ove godine s nama

Ove godine, uz generalnog sponzora - Electrolux, koji će na "Danima vjenčanja" imati promociju novog usisavača, predstaviti ćemo Vam naše partnere, "Royal Bride" i "Zlatarne Prahir" čija vjenčanica i nakit krase ovogodišnju kampanju, te Franck u čijoj kavici ćete moći uživati za trajanja sajma. Novost ove godine su i cvjetne radionice na kojima će vam se predstaviti ponajbolje cvjetne galerije i cvjećarne i prenijeti Vam jedan dio svog aranžerskog znanja.

Radno vrijeme

Radno vrijeme Dana vjenčanja je u petak, 30. rujna 2011. od 15:00 do 20:00 sati, te subotu i nedjelju od 10:00 do 20:00 sati. Cijena ulaznice je 15 kn. A parkirališni prostor od strane Zagrebačkog holdinga po cjeniku za 2 zonu, odnosno 10 kn (cijeli dan).

Točan raspored događanja objaviti ćemo vrlo skoro... SO STAY TUNED!

25.09.2012. 15:20:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh