« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
SPEKTAKL

Cirkus Mother Africa u Zagrebu

Show uključuje akrobacije, izvrsno sinkroniziranu glazbenu pozadinu, te kostimografiju inspiriranu tradicionalnim afričkim plesačima

Spektakl iz Afrike u Zagrebu
Spektakl iz Afrike u Zagrebu (AdriaEntertainment)
Više o

Zagreb

,

ulaznice

,

cirkus

,

cijena ulaznica

,

Mother Africa

,

cirkus osjećaja

Najinovativniji cirkus na svijetu Mother Africa, koji svojim izvedbama očaravaju publiku pritom prenoseći 100% zabave, 100% energije, 100% afričke glazbe i plesa u svom najboljem izdanju po prvi puta dolaze u Zagreb. Hrvatska publika imat će priliku uživati u novim, zanimljivim izvedbama cirkusa koji aktivira sva osjetila i oduzima dah!

Popularno nazvan "Cirkus Osjećaja", prepun je različitih točki koje su s lakoćom prezentirane publici. Show uključuje akrobacije, izvrsno sinkroniziranu glazbenu pozadinu, te kostimografiju inspiriranu tradicionalnim afričkim plesačima. Svatko može osjetiti energiju i radost života s kontinenta za koji kažu da je kolijevka čovječanstva, a kombinacija tradicionalnog afričkog folklora i modernog cirkusa čini ih zaista posebnima.

Zahvaljujući profesionalnim akterima, predstava uvodi publiku u raznobojni, zaigrani cirkus koji paralelno na autentičan i predivan način ostavlja bez daha. „Divlje, raznobojno i veselo" - obećanje je za sve posjetitelje.

Više od 40 izvođača iz cijele Afrike puna 2 sata stvaraju umjetnost istovremeno se odlično zabavljajući zajedno s publikom. Svaki od plesača je i pjevač ili glazbenik, a neki od njih su sve odjednom: plesač, pjevač i svirač! Svaki dio predstave ima svoj vrhunac, a svi dijelovi su povezani u kompaktnu cjelinu nazvanu Mother Africa. Unatoč činjenici kako su izvođači iz različitih dijelova Afrike, oni čine jednu veliku obitelj prenoseći zabavu i strast kako na pozornicu tako i na publiku.

Ulaznice za najinovativniji cirkus na svijetu u prodaji su od ponedjeljka 01.10.2012.g,na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su:

Vip parter: 290 kuna

Parter:220 kuna

Donje tribine: 180 kuna

26.09.2012. 14:53:37
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    miškec crveni
    01.10.2012. 09:56
    A kad se održava? Nema datuma ni na eventimu ni ovdje
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh