« Život
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
RIJEČ STRUČNJAKA

Čuj, draga, ja sam ustvari gay i ostale fraze za prekid veze

Gotov svatko od nas je barem jednom u životu okončao vezu s nekim; otkrijte nam kakvim ste se frazama i govorima poslužili u takvim trenutcima

Čuj, draga, ja sam ustvari gay i ostale fraze za prekid veze
Čuj, draga, ja sam ustvari gay i ostale fraze za prekid veze (Shutterstock)
Više o

prekid veze

,

ljubavni odnosi

,

fraze

Uvijek je dobro imati pripremljene fraze za prekid veze u slučaju hitne potrebe. Metro je, s namjerom da pronađe najbolje 'govore' za prekide, savjete potražio od tri mu omiljene stručnjakinje za veze.

Jamie Beckman, autorica knjige „The Frisky 30-Day Breakup Guide"

Ako ste s određenom osobom bili tek na nekoliko spojeva, najbolji način da pošaljete poruku kako više niste zainteresirani je da kažete: „Zaista sam uživao/la s tobom, ali mislim da među nama nema ljubavne povezanosti." Na taj način ćete biti iznimno iskreni i nitko neće biti kriv za kraj.

>> Sedam savjeta za bezbolan prekid veze

Ako s nekim hodate malo dulje - oko mjesec ili više dana - važno je da se prema partneru odnosite s poštovanjem. Započnite ovako: „Želim da znaš kako se trenutno osjećam jer poštujem i tebe i ono što smo imali i ne želim ti tratiti vrijeme."

>> Najjadniji prekidi su putem SMS-a

U slučaju da ste s nekim više godina, recite da „želite da oboje imate budućnost kakvu ste zamislili, ali da to nije moguće ako ostanete zajedno". Neka vam bude jasno da okončanje veze koja dugo traje nikada nije lako i bezbolno.

Julie Klausner, autorica knjige „ I Don't Care About Your Band"

Mislim da je uvijek najbolje reći nešto poput „Mislim da nismo jedno za drugo" ili Mislim da to nije to". Nešto što krivica baca na obostranu nekompatibilnost umjesto na partnerovu 'srčanost' u krevetu uvijek je uglađen način za izlazak iz afere. Uz sve to, nitko vam ne može prigovarati kad sve to tako postavite.

Sara Benincasa, komičarka

„Jednostavno mislim da bi bio/la sretniji/a s nekim drugim." Ovo je zabavan i pasivno-agresivni način da kažete ono što zaista mislite (Mrzim te. Odvratan/a si.) Tako ostavljate dojam da zaista želite da druga osoba pronađe pravu ljubav.

>> Kako nas mijenja prekid veze

„Isuse, bože! Vidi ono!"; nakon što se druga osoba okrene vi jednostavno pobjegnete glavom bez obzira. To je najhirovitiji način da ustvari kažete: „Ne želim se više nikada seksati s tobom!"

>> Kako prekinuti lošu vezu

„Čuj, ja sam ti ustvari gay/straight." Ovo je dovoljno govori samo za sebe. Odglumite drugačiju seksualnu orijentaciju. Štogod mislili o tome, činjenica je da se radi o vrlo učinkovitom manevru.

Piše: Daniel Holloway/MWN New York
15.09.2010. 21:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh