« Zdravlje
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Čudotvorni napitak izgara kalorije umjesto vas

Katie Holmes izazvala pomamu za Celsiusovim sokovima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Celsius Holding inc.)
Više o

Katie Holmes

,

Celsius dijeta kalorije

,

energetski napitak

Ponekad vam je potrebna sreća kako biste postali poznati, a upravo to događa se ovih dana proizvođaču sokova Celsius Holding Inc. Tvrka čiji energetski napitci, prema njihovim tvrdnjama, izgaraju kalorije umjesto vas, i to 100 kalorija po popijenoj bočici, dobila je neočekivanog manekena u Katie Holmes.

Kako je žena Toma Cruisea predmet stalne pažnje američkih medija zbog čudnovatog načina na koji je to postala, kao i kontroverzi koje okružuju scijentološku religiju koju je prigrlila od supruga, tako je pred mjesec dana njen tjelohranitelj snimljen s napitkom u ruci.

Nova linija Katie Holmes prezentirana ovih dana na premijeri filma oduševila je američki jet set, i odmah se počela povezivati s „čudotvornim napitkom".

Kako stoji na internet stranicama Celsiusa, napitci su proizvedeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže šećer i ubrzavaju metabolizam do 100%, izgarajući kalorije umjesto vas. Tvrtka koja je do sada imala godišnji promet od nekoliko milijuna dolara mogla bi postati hit sezone, kako na burzi tako i na policama trgovina, jer su slike tog napitka obišle cijeli svijet i spekulacije o učinkovitosti pojavile su se na svim trač portalima.

Uz to, detaljno se analiziraju mogućnosti da su tvrdnje istinite, pa je napitak tako omiljena tema i dobrog dijela fitness portala gdje se pomno izračunava koliko je potrebno popiti i što usput provježbati kako biste u mjesec dana dobili željenu liniju.

Proizvod nije registriran kao dijetni pripravak nego kao energetski napitak, s prilično velikim udjelom kofeina i raznim prirodnim sastojcima poput manga.

05.02.2009. 07:33:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh